Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 Çok araştırdım ama yapamadım. Ekran kartım GTX 1650 işlemcim AMD Ryzen 5600. hangi uygulamayı kullanmalıyım?
Çok araştırdım ama yapamadım. Ekran kartım GTX 1650 işlemcim AMD Ryzen 5600. hangi uygulamayı kullanmalıyım?
O olcaysn Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 Renk ayarından kastın nedir sıcaklık ve kontrast ayarımı Artı 0 Eksi
KS KS Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #3 Aynen hocam varsayılandan daha canlı gözükmesini kastettim. Eskiden yapıyordum ama artık yapamıyorum. Artı 0 Eksi
Aynen hocam varsayılandan daha canlı gözükmesini kastettim. Eskiden yapıyordum ama artık yapamıyorum.
O olcaysn Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #4 Kakooo dedi: Aynen hocam varsayılandan daha canlı gözükmesini kastettim. Eskiden yapıyordum ama artık yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'na gidip oradan goruntu/renk ayarlarina girip Digital vibrance artirabilirsin. Artı 0 Eksi
Kakooo dedi: Aynen hocam varsayılandan daha canlı gözükmesini kastettim. Eskiden yapıyordum ama artık yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'na gidip oradan goruntu/renk ayarlarina girip Digital vibrance artirabilirsin.
KS KS Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 olcaysn dedi: NVIDIA Denetim Masası'na gidip oradan goruntu/renk ayarlarina girip digital vibrance artirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işte sorunum orada. Laptop kullanıyorum laptoplarda o sekme yokmuş. Artı 0 Eksi
olcaysn dedi: NVIDIA Denetim Masası'na gidip oradan goruntu/renk ayarlarina girip digital vibrance artirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam işte sorunum orada. Laptop kullanıyorum laptoplarda o sekme yokmuş.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 14 Temmuz 2025 #6 Kakooo dedi: Hocam işte sorunum orada. Laptop kullanıyorum laptoplarda o sekme yokmuş. Genişletmek için tıkla... vibranceGUI kullan. VAC tehlikesi yok ve basit bir program, doygunluk ayarlanabiliyor. Artı 0 Eksi
Kakooo dedi: Hocam işte sorunum orada. Laptop kullanıyorum laptoplarda o sekme yokmuş. Genişletmek için tıkla... vibranceGUI kullan. VAC tehlikesi yok ve basit bir program, doygunluk ayarlanabiliyor.