xezca Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 28 30 Nisan 2025 #1 Dostlar oyunu açarken resize buffer hatası alıyorum. İnternetteki çözümlerin hepsi İngilizce, kafam basmıyor.
Dostlar oyunu açarken resize buffer hatası alıyorum. İnternetteki çözümlerin hepsi İngilizce, kafam basmıyor.
LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 4 Mayıs 2025 #11 Ayni hatayi bende almaya başladım cozumunu bulabildinizmi acaba? DDU ile tekrar driver silip kurdum fakat hala ayni. Artı 0 Eksi
Ayni hatayi bende almaya başladım cozumunu bulabildinizmi acaba? DDU ile tekrar driver silip kurdum fakat hala ayni.
Tiffany Leon Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.134 Çözümler 87 4 Mayıs 2025 #12 Acaba bu hatayı alanların ortak noktası ne merak ediyorum doğrusu, windows sürümü falan mı acaba. Artı 0 Eksi
LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 4 Mayıs 2025 #13 Tiffany Leon dedi: Acaba bu hatayı alanların ortak noktası ne merak ediyorum doğrusu, Windows sürümü falan mı acaba? Genişletmek için tıkla... W11 kullanıyorum. Hafta ici format atip sifirdan kuracagim. Artı 0 Eksi
Tiffany Leon dedi: Acaba bu hatayı alanların ortak noktası ne merak ediyorum doğrusu, Windows sürümü falan mı acaba? Genişletmek için tıkla... W11 kullanıyorum. Hafta ici format atip sifirdan kuracagim.
Koray A Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 4 4 Mayıs 2025 #14 Tiffany Leon dedi: Acaba bu hatayı alanların ortak noktası ne merak ediyorum doğrusu, Windows sürümü falan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir Windows Update aldıktan sonra oluştu bende de Artı 0 Eksi
Tiffany Leon dedi: Acaba bu hatayı alanların ortak noktası ne merak ediyorum doğrusu, Windows sürümü falan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bir Windows Update aldıktan sonra oluştu bende de
comradee Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #15 Bendede aynı sorun var ddu ile temiz kurulum yaptım son sürümü başka sürümlerdede denedim ama sorun aynı Artı 0 Eksi
Bendede aynı sorun var ddu ile temiz kurulum yaptım son sürümü başka sürümlerdede denedim ama sorun aynı
LyXSxr Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Crucial 16GB Ram DDR4 CL15 Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Tamircisi 5 Mayıs 2025 #16 xezca dedi: Dostlar oyunu açarken resize buffer hatası alıyorum. İnternetteki çözümlerin hepsi İngilizce, kafam basmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullaniyordum format attim. Sifirdan Windows 11 kurdum duzeldi. Artı 0 Eksi
xezca dedi: Dostlar oyunu açarken resize buffer hatası alıyorum. İnternetteki çözümlerin hepsi İngilizce, kafam basmıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullaniyordum format attim. Sifirdan Windows 11 kurdum duzeldi.
Koray A Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 4 5 Mayıs 2025 #17 Arkadaşlar bu iki Update'i aldıysanız kaldırın düzelecektir. Bende işe yaradı Artı 0 Eksi