Çözüldü CS2 "resmi sunuculara ulaşılamadı" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

çinçancon arda

Yoctopat
Daha fazla  
Gençler selamlar buralarda yeniyim. Bugün bir sorunla karşılaştım sizden yardım istiyorum. Bilgisayarım Windows 11. dosya doğrulaması ve gereken bütün internet sorunlarını gidermeye çalıştım ama olmuyor. Bana yardım edin yoksa modemimi param parça edeceğim. Sabah girebiliyordum ve bir anda bu hatayı verdi. Türk Telekom'u aradım ağ güvelik duvarını kapamamı istediler. Saçmalık.

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-17_232242807.png
    502,2 KB · Görüntüleme: 882
Çözüm
Merhaba, aşağıdaki siteden Windows'u seçip uygulamayı kurup DNS'inizi 1.1.1.1'e geçirin. PC'yi yeniden başlatın ve uygulamanın açık olduğuna emin olup oyuna yeniden bi' girmeyi deneyin. Programda DNS Only seçeneğinin aktif olduğuna emin olun. WARP açılmasın.
Merhaba, aşağıdaki siteden Windows'u seçip uygulamayı kurup DNS'inizi 1.1.1.1'e geçirin. PC'yi yeniden başlatın ve uygulamanın açık olduğuna emin olup oyuna yeniden bi' girmeyi deneyin. Programda DNS Only seçeneğinin aktif olduğuna emin olun. WARP açılmasın.

Çözüm
Aşağıdaki siteden Windows'u seçip uygulamayı kurup DNS'inizi 1.1.1.1'e geçirin.

DNS only seçeneyi nedir bunlarınn hiçbirini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…