K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.174 20 Haziran 2025 #1 Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri cs2.PNG 294 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025
Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 Split Tunneling özelliği olan bir VPN bulup sadece DC için kullanın VPN'i hocam Artı 0 Eksi
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.783 Çözümler 25 20 Haziran 2025 #3 Kastanbolu dedi: Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Warp yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. GoodbyeDPI: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Warp yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. GoodbyeDPI: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.174 20 Haziran 2025 #4 xquerzy dedi: WARP yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. GoodbyeDPI: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim? Ne Yapmam lazım kurunca anlamadım da? al_ph dedi: Split Tunneling özelliği olan bir VPN bulup sadece DC için kullanın VPN'i hocam Genişletmek için tıkla... DC için kullanacağım zaten DC için kullanınca oyun da bu hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
xquerzy dedi: WARP yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. GoodbyeDPI: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim? Ne Yapmam lazım kurunca anlamadım da? al_ph dedi: Split Tunneling özelliği olan bir VPN bulup sadece DC için kullanın VPN'i hocam Genişletmek için tıkla... DC için kullanacağım zaten DC için kullanınca oyun da bu hatayı alıyorum.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #5 Kastanbolu dedi: Nasıl kurabilirim? Ne Yapmam lazım kurunca anlamadım da? DC için kullanacağım zaten DC için kullanınca oyun da bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Split Tunneling'de bu işe yarıyor zaten. DC'ye yurt dışından bir İP ile bağlanırken oyuna normal İP adresiniz ile bağlanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Nasıl kurabilirim? Ne Yapmam lazım kurunca anlamadım da? DC için kullanacağım zaten DC için kullanınca oyun da bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Split Tunneling'de bu işe yarıyor zaten. DC'ye yurt dışından bir İP ile bağlanırken oyuna normal İP adresiniz ile bağlanıyorsunuz.
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.174 20 Haziran 2025 #6 al_ph dedi: Hocam Split Tunneling'de bu işe yarıyor zaten. DC'ye yurt dışından bir İP ile bağlanırken oyuna normal IP adresiniz ile bağlanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Link Vesaire var mı hocam kurulumu zor mu nasıl yapabilirim kafayı yedim ya. Artı 0 Eksi
al_ph dedi: Hocam Split Tunneling'de bu işe yarıyor zaten. DC'ye yurt dışından bir İP ile bağlanırken oyuna normal IP adresiniz ile bağlanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Link Vesaire var mı hocam kurulumu zor mu nasıl yapabilirim kafayı yedim ya.
lrax0d Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 Kastanbolu dedi: Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Warp kullandıgınız için sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorsunuz vpnyi kapatıp tekrar deneyin Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Warp kullandıgınız için sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorsunuz vpnyi kapatıp tekrar deneyin
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.174 20 Haziran 2025 #8 lrax0d dedi: Warp kullandıgınız için sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorsunuz vpnyi kapatıp tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Evet warp dolayı alıyorum başka türlü de giremiom ki dc'ye. Artı 0 Eksi
lrax0d dedi: Warp kullandıgınız için sunuculara bağlanılamıyor hatası alıyorsunuz vpnyi kapatıp tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Evet warp dolayı alıyorum başka türlü de giremiom ki dc'ye.
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #9 Kastanbolu dedi: Link Vesaire var mı hocam kurulumu zor mu nasıl yapabilirim kafayı yedim ya. Genişletmek için tıkla... Adguard VPN' de bulunması lazım, çok zor olmasa gerek yapması Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Link Vesaire var mı hocam kurulumu zor mu nasıl yapabilirim kafayı yedim ya. Genişletmek için tıkla... Adguard VPN' de bulunması lazım, çok zor olmasa gerek yapması
lrax0d Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #10 Kastanbolu dedi: Evet warp dolayı alıyorum başka türlü de giremiom ki dc'ye. Genişletmek için tıkla... hocam tarayıcınıza vpn kurup site üzerinden discorda girebilirsiniz cs oynarken, çıktıgınız zaman tekrardan warpa baglanıp uygulamadan devam edebilirsiniz discord kullanımınıza Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Evet warp dolayı alıyorum başka türlü de giremiom ki dc'ye. Genişletmek için tıkla... hocam tarayıcınıza vpn kurup site üzerinden discorda girebilirsiniz cs oynarken, çıktıgınız zaman tekrardan warpa baglanıp uygulamadan devam edebilirsiniz discord kullanımınıza