K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.167 20 Haziran 2025 #1 Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri cs2.PNG 294 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025
Merhaba, WARP ile DC giriyorum Türk Telekom'um CS girmek istediğim de bu hatayı alıyorum. Ne yapmam lazım?
KS KS K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.167 22 Haziran 2025 #11 xquerzy dedi: WARP yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. GoodbyeDPI: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) Genişletmek için tıkla... Bu işe yaradı güncellenmiş versiyon Türkler tarafından ya virüs vesaire olayları olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
xquerzy dedi: WARP yerine GoodbyeDPI kullanabilirsiniz. GoodbyeDPI: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) Genişletmek için tıkla... Bu işe yaradı güncellenmiş versiyon Türkler tarafından ya virüs vesaire olayları olmaz değil mi?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.781 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #12 Kastanbolu dedi: Bu işe yaradı güncellenmiş versiyon Türkler tarafından ya virüs vesaire olayları olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam merak etmeyin. Artı 0 Eksi
Kastanbolu dedi: Bu işe yaradı güncellenmiş versiyon Türkler tarafından ya virüs vesaire olayları olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam merak etmeyin.