CS2 ''resmi sunuculara ulaşılamadı'' hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

E5T7

Hectopat
Yer
İstanbul/Sultanbeyli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac Gaming RTX 3070, Intel(R) Core(TM) i5-10600K CPU, G Skill16GB DD4 Ram,Kingstone 1TB HDD, 522GB SSD
Meslek
Öğrenci
Kaç gündür (hatta kaç haftadır) CS2 de herhangi bir eşleştirmeli maça giremiyorum. Oyuna girmeye çalıştığımda aşağıdaki görseldeki hatayı veriyor. Çözümünü çok yerde aradım ancak bulamadım, daha önce bu hata ile karşılaşmış olup çözen varsa yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• cs2 hata.png
    36,6 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
VPN yada DNS ayarları açıkmı?

• DNS Ayarlarını Değiştir: DNS ayarlarını 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 gibi güvenilir DNS sunucularına değiştirmeyi deneyin.
  • Antivirüs ve Güvenlik Duvarı: Antivirüs programınızı ve güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar başlatın.
  • VPN Kullanımı: Eğer VPN kullanıyorsanız, VPN'i kapatmayı deneyin. Bazı VPN'ler oyun sunucularına erişimi engelleyebilir.
  • Oyun Dosyalarını Doğrula: Steam veya diğer oyun platformları üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın. Eksik veya bozuk dosyalar bu hataya neden olabilir.

Discord için dns gibi şeyleri değiştirdiyseniz düzeltin.

VPN yada DNS ayarları açıkmı?
bilgisayarda steam dışında hiç bir şey açık değil

hocam hepsini denedim ancak hala aynı hatayı alıyorum :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…