dextor Centipat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:03 #1 Yeni gelen geri alma modunda maç attım. Maç tekrarını izlemek için menüdeki sekmeye tıkladım ama attığım maç gözükmüyor. Nereden izleyebilirim acaba?
Yeni gelen geri alma modunda maç attım. Maç tekrarını izlemek için menüdeki sekmeye tıkladım ama attığım maç gözükmüyor. Nereden izleyebilirim acaba?
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.271 Makaleler 2 Çözümler 11 Bugün 17:09 #2 İzleyemezsin.
XxVetraN1ghtxX Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:10 #3 dextor dedi: Yeni gelen geri alma modunda maç attım. Maç tekrarını izlemek için menüdeki sekmeye tıkladım ama attığım maç gözükmüyor. Nereden izleyebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Sadece rekabetçi maçlar izlenebiliyor.
dextor dedi: Yeni gelen geri alma modunda maç attım. Maç tekrarını izlemek için menüdeki sekmeye tıkladım ama attığım maç gözükmüyor. Nereden izleyebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Sadece rekabetçi maçlar izlenebiliyor.