CS2 rütbe sistemi neye göre ilerliyor?

surreal004

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır CS oynamıyordum deneyeyim dedim bu rütbeler seviye atlamalar değişmiş galiba birisi özetleyebilir mi acaba? Bir de eskisi gibi oyun oynadıkça kasa falan düşüyor mu?

Uzun zamandır CS oynamıyordum deneyeyim dedim bu rütbeler seviye atlamalar değişmiş galiba birisi özetleyebilir mi acaba? Bir de eskisi gibi oyun oynadıkça kasa falan düşüyor mu?
Kasa sistemi bir garipleşti, hafta da bir 4 tane skin veriyor sana seçimini falan yapıyorsun o 4 skin arasından. Rank sistemide mapten mape artık, bir mapte silverken diğerinde nova olabiliyorsun vesaire. Bir mapte rankının açılması için 10 maç kazanman gerekiyor.

Artık ranklar sistemi şöyşe map e göre farklı rankın oluyor, artık belirleyici sistem seçkin oldu. Drop mevzusuda haftada1 drop atıyor diye biliyorum.

Kasa olayına gelirsek Prime hesabı alman gerek oda 15 USD rank tam bilmesem de oyunda KDA'na göre rankın yükselir.

Hocam iyi günler cs rank sistemi valorant gibi değil sizin kd oranınızı we win lose oranınızı grafik olarak kendisi oluşturuyor bu grafikte gözle görülür bir artış olursa rank atlıyorsunuz lakin bu grafiği sizin görmeniz imkansiz sadece bir formül var o formül ile hesaplarsanız çıkıyor ortaya bulursam atarım drop sistemine gelirsek artık oynadıkça kasa düşmüyor haftada 1 kasa garanti veriyor yanında 2 sprey 2 skin seçeneği veriyor siz bunların arasından 1 tane seçim yapıyorsunuz ayrıca rank olayı mapden mape değişkenlik gösterir oldu artık yoldaş rankı için bu durum söz
konusu değil

Elo rating system - Wikipedia

bu gordugunuz formul ise rank atlama formulu hocam

Kasa sistemi bir garipleşti, hafta da bir 4 tane skin veriyor sana seçimini falan yapıyorsun o 4 skin arasından. Rank sistemide mapten mape artık, bir mapte silverken diğerinde nova olabiliyorsun vesaire. Bir mapte rankının açılması için 10 maç kazanman gerekiyor.
Artık 10 maç kazanmak gerekmiyor. 2 maç kazanmak rank açmak için yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı