Amaç ne burada? İster 500 olsun ister 1000 olsun ne fark eder iyi oynayamadıktan sonra. Özellikle CS gibi oyunlarda VAC gibi sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek uğraşmamak en mantıklısı gibi.
Ben CS2 de saat kasmak istiyorum fakar bir fikrim var 3.parti herhangi bir şey kullanmayacağım. Oyunu açıp uyku moduna alsam saat kasılırmı veya sizin başka fikirleriniz var mı?
Yaşayanlar var ama ne kadar doğru bilemeyiz.VAC problemi de yaşamaz ama dediğinize katılıyorum.
Amaç ne burada? İster 500 olsun ister 1000 olsun ne fark eder iyi oynayamadıktan sonra. Özellikle CS gibi oyunlarda VAC gibi sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek uğraşmamak en mantıklısı gibi.
Program ile yapanlarda var sadece. Yoksa AFK bırakmakla hiçbir problem olmaz.Yaşayanlar var ama ne kadar doğru bilemeyiz.
Yaşayanlar var ama ne kadar doğru bilemeyiz.
İlgili Konu:
Steam Hour Boost
Merhaba bu bir rehber olarak düşünün. Dün uzun uğraşlar sonucu Steam de basit bir rehber hazırladım. Rehber Sorular ve cevaplar - Steam Hour Boost nedir? + Steam oyunlarını oynamadan saat kasma. - Faydası nedir? + Bir faydası yoktur. Ama arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz. ( HalfLife 1...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.