CS2 sandıkları direkt satılmalı mı?

RtxPolat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Seçkin aldım ve 2 kasa düştü şimdiye kadar, kilovat ve rüyalar ve kabuslar kasası, ikisini da direkt sattım. Takas daha iyi kazandırıyor diyenler var, sizce en mantıklı satma yöntemi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerlenecek bir skin bulamam mı diğer türlü oyun almayı planlıyorum
Değerlencek skin zamanı bitti bence ben 9 10 yaşlarındayken hep para biriktirip ak47 nin siyah sarı skinini almak istiyordum 20 tlye almıştım kasa düşüre düşüre sonuç ne oldu artıcak dedim ertesi gün 10 tlye satmıştım travma olmuştu bana yani değerlencek skin yoktur gözüne hoş gelen skini al bu skinlerdende benim favorim ice coaled ve fuel injector

Değerlencek skin zamanı bitti bence ben 9 10 yaşlarındayken hep para biriktirip AK-47'nin siyah sarı skinini almak istiyordum 20 TL'ye almıştım kasa düşüre düşüre sonuç ne oldu artacak dedim ertesi gün 10 TL'ye satmıştım travma olmuştu bana yani değerlencek skin yoktur gözüne hoş gelen skini al bu skinlerdende benim favorim Ice Coaled ve fuel injector.

Skin gereksiz o zaman onun yerine oyun daha mantıklı. Ya da arkadaşlardan para alıp istediği oyunu hediye göndermek 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı