Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 752 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 9 Kasım 2024 #1 Merhaba, CS2'ye giriyorum ve Valve yazısı geçtikten sonra sarı bir ekran geliyor. O ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım?
Merhaba, CS2'ye giriyorum ve Valve yazısı geçtikten sonra sarı bir ekran geliyor. O ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 26 11 Kasım 2024 #2 Worex52 dedi: Merhaba, CS2'ye giriyorum ve Valve yazısı geçtikten sonra sarı bir ekran geliyor. O ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başlatma komutu kullanıyor musunuz?
Worex52 dedi: Merhaba, CS2'ye giriyorum ve Valve yazısı geçtikten sonra sarı bir ekran geliyor. O ekranda takılı kalıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başlatma komutu kullanıyor musunuz?
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 752 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 13 Kasım 2024 #3 Yürüyen HLTV dedi: Başlatma komutu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani? he bide kasma başladı kasıyor
Yürüyen HLTV dedi: Başlatma komutu kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... nasıl yani? he bide kasma başladı kasıyor
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 26 13 Kasım 2024 #4 "Kasma başladı"dan kastınız nedir? Oyununuz açılıyor mu?