Merhaba arkadaşlar,
Oyunu bıraktığım için neredeyse tüm envanterimi satıyorum. Kukri başta olmak üzere envanterimdeki çoğu item satılıktır.
Sosyal'de önceden havaleyle modem, kulaklık ve skin satmışlığım vardır. Güven konusunda sorununuz olmasın.
Buradan satmamın sebebi hem kırmızı siteye komisyon kaptırmayıp alıcının daha uyguna almasını sağlamak hem de daha hızlı satış yapabilmek.
Driver Gloves | Rezan the Red (Field-Tested) 0.15 Float! (Dış kısımda en düşük çizik olan patternden) - 7600 TL (Pazarlıksız)
Glock-18 | Water Elemental (Field-Tested) 0.15 Float! - 180 TL
Kukri Knife | Crimson Web (Field-Tested) 0.21 Float - 8100 TL SATILDI.
AK-47 | The Empress (Well-Worn) - 975 TL SATILDI.
M4A1-S | Nightmare (Field-Tested) 0.19 Float - 380 TL  SATILDI.
Fiyatta ufak indirimler yapabilirim ancak saçma tekliflerle gelmeyiniz. Floatlarına göre iyi fiyat yazdığımı düşünüyorum.

steamcommunity.com

Oyunu bıraktığım için neredeyse tüm envanterimi satıyorum. Kukri başta olmak üzere envanterimdeki çoğu item satılıktır.
Sosyal'de önceden havaleyle modem, kulaklık ve skin satmışlığım vardır. Güven konusunda sorununuz olmasın.
Buradan satmamın sebebi hem kırmızı siteye komisyon kaptırmayıp alıcının daha uyguna almasını sağlamak hem de daha hızlı satış yapabilmek.
Glock-18 | Water Elemental (Field-Tested) 0.15 Float! - 180 TL
Kukri Knife | Crimson Web (Field-Tested) 0.21 Float - 8100 TL
Fiyatta ufak indirimler yapabilirim ancak saçma tekliflerle gelmeyiniz. Floatlarına göre iyi fiyat yazdığımı düşünüyorum.
Steam Community :: sp33d :: Item Inventory

Son düzenleyen: Moderatör: