bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Her girdiğim rekabetçi eli başına %2 veriyor bunun bir çözümü var mı?
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 bapuhan dedi: Her girdiğim rekabetçi eli başına %2 veriyor bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Baya bi maç kazanman lazım. Tek yolu bu.
bapuhan dedi: Her girdiğim rekabetçi eli başına %2 veriyor bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Baya bi maç kazanman lazım. Tek yolu bu.
bapuhan Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 554 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 görkemyy dedi: Bayağı bir maç kazanman lazım. Tek yolu bu. Genişletmek için tıkla... Önceden daha hızlı artıyordu şimdi %2'ye düştü onu anlamadım.
görkemyy dedi: Bayağı bir maç kazanman lazım. Tek yolu bu. Genişletmek için tıkla... Önceden daha hızlı artıyordu şimdi %2'ye düştü onu anlamadım.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.862 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Oynaman lazım çok hocam ben binlerce maç attım anca acabildim kazanmanız lazım.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 12 Ağustos 2024 #5 bapuhan dedi: Her girdiğim rekabetçi eli başına %2 veriyor bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Toxic'lik yapma report yeme. Maç kazanmaya bak. Günde 10 maç atman lazım bir de. Maalesef yeni seçkin sistemi biraz zor açılan bir sistem.
bapuhan dedi: Her girdiğim rekabetçi eli başına %2 veriyor bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Toxic'lik yapma report yeme. Maç kazanmaya bak. Günde 10 maç atman lazım bir de. Maalesef yeni seçkin sistemi biraz zor açılan bir sistem.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.862 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 Suphelia dedi: Toxic'lik yapma report yeme. Maç kazanmaya bak. Günde 10 maç atman lazım bir de. Maalesef yeni seçkin sistemi biraz zor açılan bir sistem. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam zorlaştırdilar CS:GO'da öyle değildi.
Suphelia dedi: Toxic'lik yapma report yeme. Maç kazanmaya bak. Günde 10 maç atman lazım bir de. Maalesef yeni seçkin sistemi biraz zor açılan bir sistem. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam zorlaştırdilar CS:GO'da öyle değildi.