Merhaba sorun basliktaki gibi CS2 alınır mı?
Hem ranked için hem de arada sirada kasalari satıp seçkin parasını cikartabilirim diye dusunuyorum. 540TL ediyor ortalama sizce alınır mı?
Bende ilk başta alınır diye düşünmüştüm ama şu an pek öyle düşünmüyorum düşen kasalar 60 cent falan oluyor diyorlar genellikle yerine hikayeli bir oyun alabilirim CS pek oynayan biri degilim zaten günde 1-3 maç atar çıkarım bazen hiç girmem.
Bende ilk başta alınır diye düşünmüştüm ama şu an pek öyle düşünmüyorum düşen kasalar 60 cent falan oluyor diyorlar genellikle yerine hikayeli bir oyun alabilirim CS pek oynayan biri degilim zaten günde 1-3 maç atar çıkarım bazen hiç girmem.
CS:GO'dan beri oynuyorum ama CS2'den sonra bir tık hikayeli oyunlara geçtim hocam.
Arkadaşım 15 TL'ye almıştı zamanında. Şu an bende alınmaması yönündeyim ama çok da kararsızım.
Arkadaşlar desteğiniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim almamaya karar verdim çünkü değerli bir kasanın çıkma ihtimalı çok düşük ve uzun bir süreni alıyor o 15 doları bir kenara koysan bile seçkinden mantıklı olacağını düşünüyorum şu an tekrardan karar vermekte yardım ettiğiniz için sağ olun.