G Gabriel Barsch Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 625 2 Mart 2025 #21 nemye dedi: Leveliniz, varsa seçkin dereceniz ve rekabetçi, yoldaş rankınız nedir? Genişletmek için tıkla... Onbaşı Rütbe 6'yım 2 hafta önce aldım seçkini.
nemye dedi: Leveliniz, varsa seçkin dereceniz ve rekabetçi, yoldaş rankınız nedir? Genişletmek için tıkla... Onbaşı Rütbe 6'yım 2 hafta önce aldım seçkini.
YunUsta Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 279 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 2 Mart 2025 #22 Waschke dedi: Eğer gerçekten CS oynayacaksan almanı kesinlikle tavsiye ederim. Başta vereceğin 15 dolar, ileride fazlasıyla oyun sana bu parayı veriyor. Ben mayıs'ta aldım, 15 dolar verdim ve geçen aylarda silah kasası çıktı (150 dolar) Genişletmek için tıkla... Hocam her alan arkadaşıma şundan oluyor bir bana olmadı herhalde ya .
Waschke dedi: Eğer gerçekten CS oynayacaksan almanı kesinlikle tavsiye ederim. Başta vereceğin 15 dolar, ileride fazlasıyla oyun sana bu parayı veriyor. Ben mayıs'ta aldım, 15 dolar verdim ve geçen aylarda silah kasası çıktı (150 dolar) Genişletmek için tıkla... Hocam her alan arkadaşıma şundan oluyor bir bana olmadı herhalde ya .
The Victor Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 386 Çözümler 2 2 Mart 2025 #23 YunUsta dedi: Hocam her alan arkadaşıma şundan oluyor bir bana olmadı herhalde ya . Genişletmek için tıkla... Sorma hocam adamlarda şans var garibanın yüzü güler mi hiç?
YunUsta dedi: Hocam her alan arkadaşıma şundan oluyor bir bana olmadı herhalde ya . Genişletmek için tıkla... Sorma hocam adamlarda şans var garibanın yüzü güler mi hiç?
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.675 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #24 Aşırı hile var oynanılmıyor daha çok kıygı var.