Dostum 2 ayda 8 hafta var, parasını çıkartması için her hafta Rüyalar & Kabuslar kasası falan düşmesi lazım ki bunun için de aşırı şanslı olman lazım. Çok rahat falan çıkmıyor parası. Ha illaki çıkar zaten uzun vadede ancak 2 ayda çıkartman için çok şanslı olman gerekiyor.
Şansınıza bağlı. Garanti 30 cent kazanırsınız her hafta, ayda 1 dolar garanti oluyor.
En kötü şansınız ile 1 yılda parasını amorte eder. Şahsen geçen 2 dolarlık kasa düşürdüm, en büyük meblağ oldu aldığım. (100'den fazla eşya düşürdüm.)
Şansınıza bağlı. Garanti 30 cent kazanırsınız her hafta, ayda 1 dolar garanti oluyor.
En kötü şansınız ile 1 yılda parasını amorte eder. Şahsen geçen 2 dolarlık kasa düşürdüm, en büyük meblağ oldu aldığım. (100'den fazla eşya düşürdüm.)
Satarken Steam'e belli bir komisyon veriyorsanız. Yani 2 dolarlık ürün alırken gene 2 dolar ama 2 dolara tekrar satacağınız zaman 1.7 dolar kazanmış olacaksınız, oyüzden kâr için o ürünü 2.30 dolar yapmanız gerekirki... Steam pazarı en berbat pazarlardan biridir.
Steam'de ki çoğu insan direk satma peşinde olduğu için eğer o ürünün çok arz ve talepi varsa o ürün hızlı değer kaybedebiliyor. Çünkü ürün 2.08 ise sonraki kişi 2.07'e koyuyor, bir sonraki kişi 2.06'ya şeklinde düştükçe düşüyor.
Oyüzden al sat'a hiç girmeyin derim. Düşen bir ürünü daha pahalıya satmanız zor. Arz olarak yeri öpmesi lazım değerli olması için.