CS2 seçkin alınır mı?

sado01

Decapat
15 dolar yani neredeyse 600TL. FPS oyunlarını severim, şimdi seçkinim yokken rekabetçi girdim. MVP olsam bile hiçbir şey değişmiyor sanki derecesiz maç gibi. Valorant'tan bıktım, CS istesem de seçkin de pahalı geliyor, sizce değer mi?

Alınır alınmaması için bir sebep yok. FACEIT öneririm.

Eğer oyun hoşuna gittiyse ve sürekli oynayacaksan değer zaten düşen kasalardan ve skinlerden parasını çıkarırsın.

CS zaten hoşuma gidiyor eskiden de oynadım. Normalde şu anda çok fazla oynamış olurdum fakat seçkin olmadan amaç olmayınca oynayasım gelmedi.

Oyunda hala hile veya oyun bozan bir topluluk var. Yıllardır değişmeyen bir şey bu tabii ki. Ama iyi oynayıp güzel maçlar kazanırsan yüksek fiyatlı skinler düşebilir. Bana geçenler de Solgun P2000 New Factory düştü. 8 dolar fiyatı.

Ben kesin almanı öneririm, zaten ortalama 6 ayda kendini amorte ediyor. Seçkin daha eğlenceli normal rekabetçi moduna göre. Üstelik haftalık drop sisteminden 80 dolarlık kasa düşürme ihtimalin de var. Ben olsam 1 dakika bile düşünmem alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…