CS2 Seçkin alınır mı?

@Lyon 25 Temmuz'dan bu yana şimdiye kadar düz hesapla 20 dolar kazandım. Arkadaşın dediği gibi şansa bağlı, şanslıysan iyi para dönüyor.

Herkes şanslı değil. İyimser düşünmeyin ona bakılırsa her hafta 50 centlik yılan kasasıda gelebilir ki geliyor da. Kaç aydır ne arkadaşlarım ne de ben iyi bir drop aldık. Rüyalar ve kabuslar kasası bile görmedik. 2 yıldır oynuyorum hiç pahalı bir kasa çıkartamadım. Her şeye iyi yönden bakmayın.

Geçen 9 dolarlık ak düşürdüm sen düşün yani Çok rahat çıkarırsın parasını.

@YüzbaşıJohnPrice Ona bakarsan ben de görmedim. Ara da sıra da rüyalar ve kabuslar kasası düşüyor onun dışında sana düşenlerle aynı. Geçen yeni item gelmiş, 9.50$ dolar'dan sattım. Olur da iyi bir skin çıkartırsa veya kasa düşürürse gerçekten iyi. Zaten sürekli pahalı itemler gelse fazlasıyla op olur. Bildiğim kadarıyla CS'nin iyi alternatifi de yok para konusunda.

İyi yönden bakmıyorum, düzenli oynayan biri parasını eninde sonunda çıkartır. Çıkartmadığını varsaysak bile sadece hileleri minimuma indirmek için alınır.

İyi yönden bakmıyorum, düzenli oynayan biri parasını eninde sonunda çıkartır. Çıkartmadığını varsaysak bile sadece hileleri minimuma indirmek için alınır.

Eninde sonunda dediğiniz aylar sonra.

Eninde sonunda dediğiniz aylar sonra.

Bilemezsin, ben 3 haftada çıkartmıştım. Bu zamana kadar da oyunu düzenli oynayıp ben neden seçkin aldım diye pişman olan birini görmedim.

Yukarıda dediğim gibi sadece hileleri bile minimuma indirmek için alınır. Yılda 1-2 kere eğlencesine oynayan birinin çok fazla almasına gerek yok ama düzenli oynayan biri almalı.

Bilemezsin, ben 3 haftada çıkartmıştım. Bu zamana kadar da oyunu düzenli oynayıp ben neden seçkin aldım diye pişman olan birini görmedim.

Sonsuza kadar çöp drop alacak beki bunu da bilemezsiniz. Her duruma iyimse yaklaşmamanızı öneririm. Para amaçlı alınmaz, alınacaksa oyunu severek ve aktif oynayan kişi almalı.

Sonsuza kadar çöp drop alacak beki bunu da bilemezsiniz. Her duruma iyimse yaklaşmamanızı öneririm. Para amaçlı alınmaz, alınacaksa oyunu severek ve aktif oynayan kişi almalı.

Yukarıda zaten düzenli oynayan biri almalı diye belirttim. Zaten sadece drop çıkarmak için oyun oynanmaz fakat konu sahibinin bana göre CS oynayacaksa seçkinsiz oynamasının hiçbir mantığı yok çünkü hilelerden geçilmeyecek seviyeye geliyor ve oyundan zevk alınmıyor. Seçkin için bahsedilen para da çok büyük bir meblağ değil ondan dolayı benim için alınır mı alınmaz mı sorusu çok fazla tartışmaya açık bir konu değil. Yılda 1-2 kere giriliyorsa, hilelere tahammülü varsa gerek yok fakat onun haricinde kesinlikle alınmalı.

Artık şöyle diyorum eğer private hilen sağlam para baydıysan yazılıma.
Alınır.
Hileli rekabetçi iyi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…