CS2 seçkin en hızlı nasıl alınır?

leonada

Decipat
Daha fazla  
Merhaba CS2 seçkin almayı düşünüyorum. Ama en hızlı nasıl alırım onu bilmiyorum? Birkaç ayda para biriktirip Steam'den bakiye alarak mı yoksa ara sıra skin alıp Steam'de satarak bakiye biriktirmek mi? Yoksa daha hızlı bir yöntemi var mıdır?

Skin al sat işi düşük bütçede uzun sürer ki kar etme garantisi de yok . En iyisi para biriktirip onunla almanız olur.

Skin al sat işi düşük bütçede uzun sürer ki kar etme garantisi de yok. En iyisi para biriktirip onunla almanız olur.

Steam'den 5-10 dolarlık bakiye mi alayım o zaman hocam? En hızlısı o mu olur?

Bence öyle yapın hocam. Hatta parça parça değil de tam paranız hazır olduğunda bakiye yükleyip alın.

Diğer türlü o 5 dolara skin aldınız ve 1 dolar kar ile satmak istiyorsunuz diyelim. Aldığınız skini Steam pazarında 6,90 dolara satmanız lazım ki komisyon kesintisinden sonra size 6 dolar kalsın. Kısa vadede bir skinin böyle yükselmesi sık gerçekleşen bir olay değil.

Peki 5 dolar civarı olan bir skin mi alıp satayım yoksa direkt 5 dolarlık bakiye mi alayım?

Peki 5 dolar civarı olan bir skin mi alıp satayım yoksa direkt 5 dolarlık bakiye mi alayım?
Bynogame vs gibi bir yerden indirim oranı yüksek bir skin alıp steamde satabilirsiniz. Kabaca bir bakayım dedim 5 dolar bütçe için FN Glock-18 Nuclear Garden skini gözüme takıldı. Bynogame de 155 liraya ilana konulmuş bu da yaklaşık 4,70 dolar ediyor. Aynı skinin steam pazar fiyatı 6,55 dolar civarındaydı. Steam pazarı komisyonunu düştüğümüzde size yaklaşık 5,70 dolar civarında bir bakiye kalıyor. Tam olarak 1 dolar kar etmiş oluyorsunuz böylelikle. Biraz pazar araştırması yaparak daha karlı bir skin bulabilirsiniz. Bu yöntem kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…