CS2 Seçkin hesap kasmak mantıklı mı?

Justicediyolarr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Steam dolar kuruna geçtikten sonra CS 2 seckın aldım seckının şu anki degerı 15 dolar (540 TL vergisi dahil) 2 haftada 2 dolar para kazandım 3. haftama gireceğim şimdi aklımda şöyle bir fikir var elimde bir sermaye olsa örnek olarak 2113, 82TL (60 dolar ) bunun ile hepsinden CS2 seckın alıp gunde 4 saat oynayıp kassam ve şu mantıgı kursam;

1 hesaptan 1 haftada min 0.20 cent düşüyor ve tahmini 1 dolar düşüyor.
Maksimum 2 dolar düşüyor ve 126 dolarlık bir CS:GO silah kasası 2 düşme şansı da var.

5 hesaptan kassam, 1 haftada

2X0.20=0.40 (satma bedelleri eklenmedi çünkü 1 ana hesapta bütün kasalar toplanılıp nakit olarak satılabilir veya 1 hesaptan satılır)
3x1 = 3

3.40 dolar

1 ayda

3.40dolar × 4hafta = 13.60dolar

Gelecek para ile 1 seckın daha cekıp o hesapların hızını arttırabılırız tahmini olarak.

Ve gelen kartlar ile ekstraya satarsak 14.50 dolar yani 1 ayda 1 seçkin parası çıkıyor yaklaşık 3.5 ayda seçkinler tahmini olarak kendi ücretini çıkartabilir sizlerce bu mantıklı olur mu boyle bir işe girmek diyelim hiç gelir istemesekde o 14.50 dolara 0.5 cent daha ekleyerek 1 seckın daha alsak yıne aynı ıslem ıle 10 seckın hesaptan (5900 TL seckın bedelı olur 10 hesapta fakat bizim amacımız bu parayı seckınlerden cıkarmak) ayda 30 dolar yapar mantıklı olur mu?

Alttaki ChatGPT'nin cevabı.

Dosya Ekleri

• hesap1.PNG
    33,8 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleyen: Moderatör:

Onu fixlediler kanka

Onu fixlediler kanka
bugün kullanıyordu biri daha 30 dk olmadı denk geldik

@KozTR58 @Crypto Guard @Kremali Piakevit (FLOOD)

Merhaba arkadaşlar deneye başladım başlayalı 2 gün oluyor nasıl oldu dersenız hesaplara para vermedım arkadaslarım hesaplarını kullanabılecegımı soyledı 2 adet seckınlı hesabım oldu bedavaya 1 adet de kendımın vardı 1 adet ise başka oyundakı ıtemlerımı satarak aldım yani 4 adet seckınlı hesap için maliyet dün akşama kadar 0 TL'ydi bugün sabah 1 adet daha hesap aldım toplamda 5 adet seckınlı hesap oldu elımızde gunun kazancı su sekılde.

Kasalar şu şekilde
2 adet rüyalar ve kabuslar kasası $1.65 USD.
1 adet devrim kasası $0.46 USD.
1 adet yılan kasası $0.19 USD.
1 adet killowat kasası $0.66 USD.

Skinler ise şöyle.
1 adet AWP acheron az aşınmış $1.00 USD.
1 adet sawed off son durak g. K $0.39 USD.
1 adet galil ar soguk fuzyon az aşınmış $0.12 USD.
1 adet Scar20 paralı asker g. Kullanılmus $0.3 USD.
1 adet AUG mahkum eskımıs $0.10 USD.

Oyundan Düşen Kartlar ise toplamda 40 cent yapıyor.

Toplamda 5 USD yapıyor 1 haftada bu kadar kasabıldık bakalım ilerleyen haftalarda ne kadar gelecek.

Son düzenleme:
hocam bence droplariniz gayet iyi yilan kasasi uzmus biraz ama skinler falan gayet iyi bana hep 3 centlik geliyo

5 hesapla bu hafta bende başladım ilk hafta kasalar sana benzer çıktı ama skinler leş attı. 4 dolar gibi bir para geliyor ilk hafta için. Yarın 2. haftaya başlayacağım.

Hocam bende bir süredir kasıyorum 2. hesabı almayı düşünüyorum ama merak etiğim şey itemleri takas olarak mı atıyorsunuz yoksa paraya çevirip bir şeyler mi deniyorsunuz nasıl yapıyorsunuz eğer item olarak yapıyorsanıuz takas banı geliyor mu?

Ölüm maçında AFK tespit edilmiyor mu?

Ölüm maçında AFK tespit edilmiyor mu?
Şuanda o method çalışmıyor

Ben takas olarak atıyordum.

Hocam ben daha 1 hesapla daralıyorum CS'nin kitlesi kötü emin olun bu kadar uğraşmak istemezsiniz hiç gerek yok 1 hadi en fazla 2 hesap yeterli. Gününüzü verimli şeylere harcamanız cok daha mantikli.
Cok para kazanmak istiyorsanız işe girebilirsiniz.

sonuç olarak 2. hesaptan nasıl aktarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…