Arkadaşlar CS 2 seçkin hesap Steam de 14.99 dolar benim Tosla'da 550 var. Bakiye yetersiz demiyor ancak bir hata ile karşılaştık diyor sizce bakiyeden mi ya da ne kadar bu seçkin hesap? (Not: Steam'in mobilinden deniyorum PC açık değil şu an.)
Arkadaşlar CS 2 seçkin hesap Steam de 14.99 dolar benim Tosla'da 550 var. Bakiye yetersiz demiyor ancak bir hata ile karşılaştık diyor sizce bakiyeden mi ya da ne kadar bu seçkin hesap? (not: Steam'in mobilinden deniyorum PC açık değil şu an.)
Tosla'da kimlik doğrulama yapmadıysanız normal ya da kart internetten alışverişe kapalı olabilir şoktan bir şey satın alınca açılır ya da bir yere ödeme yapınca
Tosla'da kimlik doğrulama yapmadıysanız normal ya da kart internetten alışverişe kapalı olabilir şoktan bir şey satın alınca açılır ya da bir yere ödeme yapınca.
Paparada steam alışverişinde bir miktar kesiyor bunda da var mı bilmiyorum fakat üstüne 5-10 tl ekleyebilirsiniz. Hesap doğrulama vs. denedikten sonra tabi. Diğer arkadaşların dedikleri çözümleri daha olası