CS2 seçkin hesapla maça hile geliyor

Swench7

Decapat
Daha fazla  
İyi günler, 1.6k saatim ve seçkin olan hesabımda 100 turda 1 hile gelirken 5 yıllık ama 130 küsur saati olup seçkin olmayan hesabıma 3-4 turda bir hile geliyordu ve ben bundan sıkılıp seçkin aldım fakat şimdi her girdiğim maçta karşıma yeni açılmış seçkin hesaplarla hile geliyor ve ben sinir olmaya başladım, para iadesini de alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, 1.6k saatim ve seçkin olan hesabımda 100 turda 1 hile gelirken 5 yıllık ama 130 küsur saati olup seçkin olmayan hesabıma 3-4 turda bir hile geliyordu ve ben bundan sıkılıp seçkin aldım fakat şimdi her girdiğim maçta karşıma yeni açılmış seçkin hesaplarla hile geliyor ve ben sinir olmaya başladım, para iadesini de alamıyorum.
Seçkin hile dolu, hile olmasın diyorsan Faceit kullanmaya bak.

hocam normal , çok normal VAC'in çalıştığı devr-i alem dinazor dönemiydi. Rezalet bir anti-cheat. Faceit başla.

Arkadaşlar FACEIT önermeyin ben de biliyorum faciet oynamayı orada da toxic Ruslardan hayır yok ben para vermişim düzgün oynamak için ama yine bir şey değişmiyor, teşekkürler Valve:)
O zaman yapacak bir şey yok. Her oyunda hile olduğu gibi CS2'de biraz daha fazla bu sayı. Bunun bir çözümü yok. Raporlarsınız o kadar.

Arkadaşlar FACEIT önermeyin ben de biliyorum faciet oynamayı orada da toxic Ruslardan hayır yok ben para vermişim düzgün oynamak için ama yine bir şey değişmiyor, teşekkürler Valve:)

o nasıl artıcak?
FACEIT dışında bir çözümü yok maalesef. Seçkinde yüksek ranklara çıktıysan geçmiş olsun, her maç gelecekler başka yolu yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı