CS2 seckin kaç ayda parasını çıkarır?

heavensolos

Centipat
Daha fazla  
Valorant oyuncusuyum. Arkadasla beraber CS2 baslayacağız. Valorant'ta skin para vermek istemiyorum. Seckin almalı mıyız? Kac ayda parasını cıkarır ve kar etmeye baslarız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişir. Belki ilk ödülünde parasını çıkartırsın. Belki 100 ödül açman gerekir. Şans işi.

Valorant oyuncusuyum. Arkadasla beraber CS2 baslayacağız. Valorant'ta skin para vermek istemiyorum. Seckin almalı mıyız? Kac ayda parasını cıkarır ve kar etmeye baslarız?
Her hafta 1 kasa alırsın 4 5 maç atarak. Kasa min 10tl desen. 40 haftada parayı çıkartırsın. 400 liraysa hala tabi. Bide 40 hafta sonra kara geçmiş olursun.

Hocam çıkan şeylere bağlı tabii oynamanıza da bağlı tam bir süre vermek yanlış olur ama ben 2 ayda çıkarmıştım.

Tamamen şans belki ilk dropunda SG 553 Integrale çıkarırsın belli olmaz.

Birde operasyon geldiğinde onuda alırsın. Operasyonu bitirincede 2 katı karın olur.

Her zaman kasa vermiyor.
Her zaman kasa veriyor. Cs 2 de böyle oldu artık.

Vay be CS 2 çıkınca hiç oynamadım. İyi olmuş o zaman
Artık 4 seçenek sunuyor sana. 1 tane kasa 1 tane silah 2 tanede spray veriyor. Sen 2 tanesini seçebiliyosun. Silahlar 10 kuruşluk çıkıyor ama çok nadir pahalıda çıkabiliyor.

Artık 4 seçenek sunuyor sana. 1 tane kasa 1 tane silah 2 tanede spray veriyor. Sen 2 tanesini seçebiliyosun. Silahlar 10 kuruşluk çıkıyor ama çok nadir pahalıda çıkabiliyor.

Kesin çıkan 1 kasa ve 1 silah. Bazen 1 kasa 2 silah 1 spreyde çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…