CS2 | Seçkin kilitli

doruk.k

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: Asus H610M-E D4 CPU: Intel i3 12100f GPU: Asus GeForce RTX 3050 OC 8GB RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB 3200Mhz x2 SSD: MLD M300 500GB
Seçkin hesabım olmasına rağmen eski CS'de seçkin girebilmeme rağmen şuan giremiyorum. 46%'da takılı kaldı. Diğer modların hepsini oynadım fakat ilerleme olmuyor. Galiba seçkin modunda oynayamadığımdan derecem hala açılmadı. Daha öncesinden 1 maç kazanmıştım fakat 10 maç kazanmalısın 9'a düşmedi.

1696149659933.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-01 113704.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-01 113704.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 731
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun Türkçe çevirisinden dolayı bir yanlış anlaşılma olmuş, buradaki seçkin CS:GO'daki seçkinle, yani prime'la aynı şey değil. CS2'deki seçkin modu aslında yeni gelen Premier oyun modu. Bu modda takımlar sırayla aktif harita havuzundaki haritaları banlayıp pickliyorlar harita seçmek için aynı turnuvalardaki gibi.

Yani özetle tamamen çeviriden kaynaklı bir hata. GO'da prime'a sahipseniz 2'de de prime'ınız geçerli merak etmeyin.

Oyunun Türkçe çevirisinden dolayı bir yanlış anlaşılma olmuş, buradaki seçkin CS:GO'daki seçkinle, yani prime'la aynı şey değil. CS2'deki seçkin modu aslında yeni gelen Premier oyun modu. Bu modda takımlar sırayla aktif harita havuzundaki haritaları banlayıp pickliyorlar harita seçmek için aynı turnuvalardaki gibi.

Yani özetle tamamen çeviriden kaynaklı bir hata. GO'da prime'a sahipseniz 2'de de prime'ınız geçerli merak etmeyin.
Peki bu seçkin modunu nasıl açıcaz?

Bir şey soracağımen en az 6 maç kazanmama rağmen hala bu sayı düşmüyor. CS'de düşüyordu CS2 de hiç değişmiyor. Ne yapmam lazım

1696258722537.png

Son düzenleme:
Öğrendim 10 seviye olmak gerekiyormuş.

bendede öyle.
Hocam öyle olduğuna eminmisin ya. Ben 5 seviyeyim en az 20 maç attım(rekabetçi- en fazla xp veren mod) hala 6 seviyeye ulaşamadım. Böyle giderse en az 500 maç attıktan sonra ulaşırım valla 10 seviyeye, ki bu bana hiç mantıklı gelmiyor.
Açıkcası, seçkin modu hilelerden dolayı aldım ki, rahat oyunumu oynayayım. Ama seçkin almama rağmen bide 10 seviyeye ulaş diyor, üstüne üstelik bide seçkin modu almama sebep olan modda oynamam gerekiyor.

Destek bölümüne yazdım ben bakalım geri dönüş yapıcaklarmı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı