ahmetimdusme
Picopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi totel oyunda 200e yakim saatim var ve bir şey dikkatimi cekti mesela 5 maç üst üste kazandıktan sonra sonraki ilk 3 maç kaybettiriyor oyun hem de kasitli. Nasil mi? Bakınız rank kasiyordum 4kya kadar ciktim tam dedim tamam şimdi başlıyoruz fakat ilk şokumu 4000K'den sonraki maçimda yaşadim galibiyete 117puan kaybetmeye -477 puan kesiyordu o mactada. Küçük Rus veledi zinasi geldi bilirsiniz bunlari gram haysiyeti yok. Profilime bakmış Türkiye yazisini görünce linclemeye basladi ben Rusça bilmiyorum ama anladim 4ncu elde beni öldürüp Kick attırdı (3 kişi arkadaşlardi) her neyse bu veledi zinalar maçı kaybetmis -477 puan kesildi. İkinci maçdada bot takıma denk geldim 2'er subay vardi biride Mac'in ortasında çıktı bir ben 14 kille bitirdim digeride iyi oyuncuydu 20 kille bitirdi (13-7) kaybettik. Ucuncu maçta ise bu sefer de hile geldi 13-1 kaybettik son 2 raunnda oynamayi birakip sadece bu namussuzu raporladik Valve... Cidden rank bu sekildemi işliyor ben FPS oyunlarinda tecrubeliyim 11 yasindan beri oynuyorum bana göre bu böyle tum oyunlarda ayni ilk güzel kazandırır ama sonra güzel cöktürür şu an 3521 rekabetci puanim var sizin düşünceleriniz neler? Ve neden deng'imize göre rakip gelmiyor? Bir ara 10k Elo'su olan adam geldi random herhalde.