Mehmet2839 Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Merhaba, seçkin aldım ve bugün seviye atlarsam bugün hediyeyi verecek mi oyun yoksa çarşamba gününü bekleyip öyle mi verecek?
Merhaba, seçkin aldım ve bugün seviye atlarsam bugün hediyeyi verecek mi oyun yoksa çarşamba gününü bekleyip öyle mi verecek?
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.370 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 Mehmet2839 dedi: Merhaba, seçkin aldım ve bugün seviye atlarsam bugün hediyeyi verecek mi oyun yoksa çarşamba gününü bekleyip öyle mi verecek? Genişletmek için tıkla... Mağazadan bakabilirsiniz. Ödülleri kendisi vermiyor mağazadan kendiniz seçiyorsunuz.
Mehmet2839 dedi: Merhaba, seçkin aldım ve bugün seviye atlarsam bugün hediyeyi verecek mi oyun yoksa çarşamba gününü bekleyip öyle mi verecek? Genişletmek için tıkla... Mağazadan bakabilirsiniz. Ödülleri kendisi vermiyor mağazadan kendiniz seçiyorsunuz.
Mehmet2839 Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 211 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 TacsizKralTR dedi: Mağazadan bakabilirsiniz. Ödülleri kendisi vermiyor mağazadan kendiniz seçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Magazada şu an yok ben seviye atlayınca direkt gostercek mi yoksa seviye atlasamda carsamba mi vercek.
TacsizKralTR dedi: Mağazadan bakabilirsiniz. Ödülleri kendisi vermiyor mağazadan kendiniz seçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Magazada şu an yok ben seviye atlayınca direkt gostercek mi yoksa seviye atlasamda carsamba mi vercek.
gokalpv2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050, i5 9300h, 8x2 16gb ram, 480gb ssd Cinsiyet Erkek Meslek lise öğrencisi 11 Nisan 2025 #4 Bu sekmeden ödül alıp alamayacağınızı görebilirsiniz.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.370 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 Mehmet2839 dedi: Magazada şu an yok ben seviye atlayınca direkt gostercek mi yoksa seviye atlasamda carsamba mi vercek. Genişletmek için tıkla... Mağazada yazar bidahaki level atlamanızda ödülleri alabilirsiniz diye veya 4 gün sonra alabilirsiniz diye.
Mehmet2839 dedi: Magazada şu an yok ben seviye atlayınca direkt gostercek mi yoksa seviye atlasamda carsamba mi vercek. Genişletmek için tıkla... Mağazada yazar bidahaki level atlamanızda ödülleri alabilirsiniz diye veya 4 gün sonra alabilirsiniz diye.
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.040 Çözümler 8 11 Nisan 2025 #6 Her gün çarşamba gece 3'te yenileniyor droplar. Her hafta 1 level atlaman lazım almak için. Şu an alabilirsin. Daha sonra çarşamba gece 3ten sonra alabileceksin.
Her gün çarşamba gece 3'te yenileniyor droplar. Her hafta 1 level atlaman lazım almak için. Şu an alabilirsin. Daha sonra çarşamba gece 3ten sonra alabileceksin.