CS2 seçkin sadece parçalanmış ve yılan kasası atıyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
4 aydır sadece parçalanmış ve yılan kasası atıyor oyun çöp. Ulan bir kere rüyalar ve kabuslar atar bari.Bunların yapacağı şans faktörü bu kadar olur. Yaşayan var mı bu durumu? Hayır yanında gelen skin bari temiz olsa değeri önemli değil ,savaşdan çıkmış olarak geliyor bir de.

4 aydır sadece parçalanmış ve yılan kasası atıyor oyun çöp. Ulan bir kere rüyalar ve kabuslar atar bari. Bunların yapacağı şans faktörü bu kadar olur. Yaşayan var mı bu durumu? Hayır yanında gelen skin skin olsa neyse savaşdan çıkmış olarak geliyor bir de.

Kilovat kasasının üstüne çıkamıyorum artık onun değeri de bayağı düştü. Şansınız yok gibi tanıdıklarıma yeni silahlar düşüyor 15-20 dolarlık bir tek bana düşmüyor şansıma.

Aslında yeni kasa geldiğinde oynamak gerekiyor çok yüksek fiyattan satılıp en kötü 10 dolarda falan sabitleniyor 2 3 hafta. O zamanlar düşürürsen iyi kar ettiriyor ama kilowattan sonra adam gibi bir şey gelmedi. Pahalı skinde çok nadir düşüyor zaten o da 5-10 dolar en fazla.

Kilovat kasasının üstüne çıkamıyorum artık onun değeri de bayağı düştü. Şansınız yok gibi tanıdıklarıma yeni silahlar düşüyor 15-20 dolarlık bir tek bana düşmüyor şansıma.
Valla 0'dan başladım 39 level'im şu an. Şimdiye kadar max 1 dolarlık ürün gördüm. Ya çok çok çok şansızımya da valvenin benle problemi var ondan atmıyor :D yani başka açıklaması yok.

Keşke kilovat çıksa yani onu bile görmüyorum.

Vallahi 0'dan başladım 39 Level'im şu an. Şimdiye kadar Max 1 dolarlık ürün gördüm. Ya çok çok çok şansızımya da Valve'nin benimle problemi var ondan atmıyor :D yani başka açıklaması yok.

Maksimum rüyalar ve kabuslar gördüm kasa olarak. Skin olarak en fazla 30 sentlik bir şey düştü o da biraz nadir floattı 1 dolara başka siteden sattım. Yeni setler geldi diye umudum vardı ama pek bir şey yine çıkmıyor.

4 aydır sadece parçalanmış ve yılan kasası atıyor oyun çöp. Ulan bir kere rüyalar ve kabuslar atar bari. Bunların yapacağı şans faktörü bu kadar olur. Yaşayan var mı bu durumu? Hayır yanında gelen skin bari temiz olsa değeri önemli değil, savaşdan çıkmış olarak geliyor bir de.

Bayağıdır ruyalar ve kabuslar dusuyor. Dun 2 dolarlik skin dustu. 1 ayda 10 dolar bedavadan geldi gidip oyun aldim.

Maksimum rüyalar ve kabuslar gördüm kasa olarak. Skin olarak en fazla 30 sentlik bir şey düştü o da biraz nadir floattı 1 dolara başka siteden sattım. Yeni setler geldi diye umudum vardı ama pek bir şey yine çıkmıyor.
Hocam bu arada rüyalar ve kabuslar çok iyi size şöyle diyim değerini geçtim zaten bir şey değil de 25,30 centlik kasa düşüyor kardeşim bari arada bir 2 dolarlık birşey verde az çok cüzdan da biriksin.

Hocam bu arada rüyalar ve kabuslar çok iyi size şöyle diyeyim değerini geçtim zaten bir şey değil de 25,30 centlik kasa düşüyor kardeşim bari arada bir 2 dolarlık bir şey verde az çok cüzdan da biriksin.

Vallahi haklısınız hocam ama şu aralar droplar aşırı çöp olmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı