CS2 Seçkin ucuza alınır mı?

Zwe1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500
RX 6600 8 GB
16 GB 3600 MHz RAM
ASUS A520M-K
512 BG M.2 SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba CS2'de ucuza seçkin alma yöntemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Skin sitelerinden %30-40 indirimle skin bulup topluluk pazarında satarak ucuza alabilirsin. Steam'den oyun alırken uzun zamandır bu yöntemle oyun alıyorum, 10 dolara kadar kâr ettiğim bile oluyor.

Skin sitelerinden %30-40 indirimle skin bulup topluluk pazarında satarak ucuza alabilirsin. Steam'den oyun alırken uzun zamandır bu yöntemle oyun alıyorum, 10 dolara kadar kâr ettiğim bile oluyor.

Önerdiğiniz bir site var mıdır ben pek bilmiyorum da.

Skinport öneririm, bakiye yüklerken cart curt yüzde komisyonu almıyor ama orada güzel indirimli skinleri hemen kapıyorlar, biraz skin avlaman lazım. Bazen kâr etmek için 2-3 gün bile skin avlamaya çalıştığım oluyor. Türk sitelerini pek önermiyorum. DMarket, CSMoney tarzı siteler de iyi indirim oluyor ama bakiye yüklerken fazla komisyon aldığı için indirimi yutuyor bir nevi.

Tamamdır teşekkürler.

Skin sitesinden 18 dolarlık skini 10 dolara buldum diyelim. Takas ile aldım, 18 dolarlık skini satmaya çalışınca elimize 15 dolar gelecek diyelim. Fakat benim merak ettiğim şu takastan gelen skini anında hemen satabilir miyiz ? Steam guardımı yakın zamanda aktif ettim fakat herhangi bir kısıtlamam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…