Lionelturan Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Arkadasımla seckin girmek istedigimde partindeki oyuncuların CS derecesi diger oyuncuarla aynı degil gibi bir şey diyor fakat hepimizin elosu yok daha 10 Mac kazanma asamasındayız ama diger arkadasımla girebiliyoruz, neden?
Arkadasımla seckin girmek istedigimde partindeki oyuncuların CS derecesi diger oyuncuarla aynı degil gibi bir şey diyor fakat hepimizin elosu yok daha 10 Mac kazanma asamasındayız ama diger arkadasımla girebiliyoruz, neden?
A AhmetCeyhanliii Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 33 19 Mart 2025 #2 biraz tek oynayıp deneyin sorun oyundan kaynaklı Artı 0 Eksi
KS KS Lionelturan Centipat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #3 AhmetCeyhanliii dedi: biraz tek oynayıp deneyin sorun oyundan kaynaklı Genişletmek için tıkla... denedim hatta suan eloyuda actım fakat hala giremiyorum Sıkıntı bu hala düzelmedi Dosya Ekleri IMG_3239.jpeg 247,5 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleme: 20 Mart 2025 Artı 0 Eksi
AhmetCeyhanliii dedi: biraz tek oynayıp deneyin sorun oyundan kaynaklı Genişletmek için tıkla... denedim hatta suan eloyuda actım fakat hala giremiyorum Sıkıntı bu hala düzelmedi