CS2 seçkine indirim geliyor mu?

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
CS2 seçkine indirim geliyor mu, gelmiyor mu?

@873591 ben Steam bakiyesi kazanmak istiyorum. Mantiksiz mi? Gunde birkac saat sirf sadece kasa dusurmek icin oynayabilirim, kasa ne zaman dusuyorsa yani, her gun de oynamayabilirim.

@Prime777 6 aydır ne zaman baksam indirim gelmedi. Oyunda kasa biriktirip satarsanız zaten parasını çıkarıyorsunuz. Ben 400 saat oynama ile 8 ayda 10-11 dolarlık kasa satışı yaptım. 15 dolara da oyunu almıştım.
Seçkin alınca Türkler ile internet kafe havasında oynayabiliyorsunuz oyun daveti geliyor sürekli...

@873591 ben Steam bakiyesi kazanmak istiyorum. Mantiksiz mi? Gunde birkac saat sirf sadece kasa dusurmek icin oynayabilirim, kasa ne zaman dusuyorsa yani, her gun de oynamayabilirim.

Her hafta 2 ödül veriyordu en son. Parasını çıkarıyor uzun vadede oyun zaten.

Tabii kasmak mümkün. Steam'in kendi yan siteside var, orada anket veya oyun oynayarak puan ile cüzdan kodu kazanabilirsiniz.

Bazı siteler sunucularında oynadığınızdan "Skin Drop" özelliği var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı