CS2 seçkini haftalık ödül için almak mantıklı mı?

DocToRFurKaN

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yazın YKS sınavı sonrası seçkin alacaktım ama parasını çıkarmak için yani sanırım haftada bir drop veriyormuş, onun için erken mi alsam diyorum.
Bilenler yazarsa sevinirim her hafta mı düşüyor ve oynamak gerekiyor mu drop için? Gerekiyorsa ne kadar süre oynanmalı sadece haftada 1 düşen drop için?

Son düzenleyen: Moderatör:
her salı gecesi (çarşamba sabahı da denilebilir) saat 4'te yenilenir, drop almak için oynaman şart 5000xp ile seviye atlarsın her seviye atladığın zaman drop alırsın (haftada sadece 1 kere)

Her Çarşamba 05.00'dan sonra level atlarsanız evet, düşer.

Her salı gecesi (çarşamba sabahı da denilebilir) saat 4'te yenilenir, drop almak için oynaman şart 5000XP ile seviye atlarsın her seviye atladığın zaman drop alırsın (haftada sadece 1 kere)

Her çarşamba 05.00'dan sonra level atlarsanız evet, düşer.

Çok teşekkür ederim bir de 5000XP için kaç maç oynamak yani ne kadar bir süre ayırmak gerekir ortalama olarak.

Hocam tamamen şans işi droptan düşecek item ama oynamayı seviyorsanız alıp oynayabilirsiniz tabiikide. Her çarşamba drop yenilenince 1 level atlayacak kadar oynamanız yeterli oluyor ödül almak için. Ne kadar erken alıp kasmaya başlarsanız parasını o kadar önce çıkarır sizin bileceğiniz iş ne zaman alacağınız.

@DocToRFurKaN, benim hesabıma göre ölüm maçında 1000 puana ulaştığınız zaman, yaklaşık olarak 800 XP civarında geliyor. Buradan hesap edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bir de 5000XP için kaç maç oynamak yani ne kadar bir süre ayırmak gerekir ortalama olarak.
eğer rekabetçi oynayacaksan biraz uzun sürebilir kazandığın round bazında aldığın xp artar, yani kaybettiğin ve el alamadığın maçlar tamamen vakit kaybı olacaktır, ölüm maçında daha rahat yaparsın 10 dakika sürüyor bir ölüm maçı, 1-1.5 saat civarında drop alırsın

Şu videoda detaylı bilgi edinebilirsin

Droplar şansa bağlı o kadar değerli düşmüyor genel olarak 0.30 dolar geliyor bana gıcık bir şey saldım ben bir ara hırs yaptım hwr hafta CS oynuyordum maximum 15 dolara çıkmıştım Dying Light 2 almıştım ona da o oyuna sahip olmak istiyordum bayağı bir ama pahalıydı değmezdi fiyat bende seçkinim var kasarak alayım dedim sen ama ben seckini aldımda 250 TL di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…