Herkese teşekkürler, az önce er 3 rütbesine çıktım, ve bana bir kasa verdi. Ama açamıyorum 3 dolar istiyor. Ben zaten parayla seçkin almışım bir de kasalara paramı ödeyeceğim?
Herkese teşekkürler, Az önce Er 3 rütbesine çıktım, ve bana bir kasa verdi. Ama açamıyorum 3 dolar istiyor. Ben zaten parayla seçkin almışım birde kasalara paramı ödeyeceğim?
Satmaya kalktığımda da steam parolanızı yakın zamanda değiştirdiniz için 15 Nisan 2024'e kadar topluluk pazarına erişemez ve bir eşya satamazsınız dedi.
Herkese teşekkürler, Az önce Er 3 rütbesine çıktım, ve bana bir kasa verdi. Ama açamıyorum 3 dolar istiyor. Ben zaten parayla seçkin almışım birde kasalara paramı ödeyeceğim?
Satmaya kalktığımda da Steam parolanızı yakın zamanda değiştirdiniz için 15 Nisan 2024'e kadar topluluk pazarına erişemez ve bir eşya satamazsınız dedi.