CS2 seçkinin ne faydası var?

Ücretsiz versiyonunda;
  • Erişim: Rekabet ve yoldaş hariç tüm oyun modlarına erişim hakkı.
  • Macına hileci denk gelme ihtimali yüksek.
  • Hile koruması: Temel hile koruması.
Seçkin versiyonunda;
  • Erişim: Rekabet ve yoldaş dahil tüm oyun modlarına erişim hakkı.
  • Macına hileci denk gelme ihtimali düşük.
  • Hile koruması: Gelişmiş hile koruması.

Herkese teşekkürler, az önce er 3 rütbesine çıktım, ve bana bir kasa verdi. Ama açamıyorum 3 dolar istiyor. Ben zaten parayla seçkin almışım bir de kasalara paramı ödeyeceğim?

Evet ama açmanız mantıklı değil satın daha iyi ben 80 TL'ye almıştım 3 sene önce şu an 2 ayda 12 dolar yaptım.

Herkese teşekkürler, Az önce Er 3 rütbesine çıktım, ve bana bir kasa verdi. Ama açamıyorum 3 dolar istiyor. Ben zaten parayla seçkin almışım birde kasalara paramı ödeyeceğim?
Kasalara para ödemiyorsun orada da yazdığı gibi anahtara para ödüyorsun.

Açmak zorunda değilsin, topluluk pazarında satabilirsin.
Satmaya kalktığımda da steam parolanızı yakın zamanda değiştirdiniz için 15 Nisan 2024'e kadar topluluk pazarına erişemez ve bir eşya satamazsınız dedi.

Herkese teşekkürler, Az önce Er 3 rütbesine çıktım, ve bana bir kasa verdi. Ama açamıyorum 3 dolar istiyor. Ben zaten parayla seçkin almışım birde kasalara paramı ödeyeceğim?
Kasa anahtarı 3 dolardır ister aç ister açma. Kasa envanterine geliyor oyunun içinden sağ klik yapıp pazarda sat de. Hangi kasa düştü bu arada?

Zaten parasını çıkartması için onları açmayıp satacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…