CS2 ses kasılmıyor

osman4222

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller,
Muhtemelen daha önce karşılaşmadığınız bir konu ile buradayım.
Ben küçüklükten beridir CS oynarım yaş 30 oldu sayılır.
Bu süreçte kulaklığı ters takarak ses kasmayı öğrenmişim.
O sebeptendir ki en kaliteli kulaklığı bile ters takarak kullanıyorum.
Mikrofonu enseme geliyor. İyide ses kasarım ama düz takınca hiçbir şey anlamıyorum.
Equalizer programını da denedim, oyuna girince sağ sol yine default ayarlara dönüyor.
Şimdi oyun bilgisi açısından, ben bunu düz takarak ses kasmayı öğrenme ihtimalim nedir?
Teknik olarak equalizer sorununu nasıl çözebilirim? Yeni kulaklık alsam bu sağ sol değiştirme ayarı.
Kendi özelliği olan bir kulaklık bulunabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun içinde sesleri net yap belki daha kolay kasarsın.

Netlikle sorun yok. Dediğim gibi takarsam sorunsuz yer tespiti yapabiliyorum ama düz takarsam her yerden adam geliyo gibi
Bilgisayarınızda Mono ayarının açık olmadığına emin misiniz? Stereo olarak mı kullanıyorsunuz?

Dolby Audio programı vardı windows markette zamanında 7 lira mıydı 17 lira mıydı neydi. Onda gaming mode var, sesleri daha belirgin ve pozisyona bağlı veriyor. Belki o düz takmaya alıştırır sizi. CS'de denemedim. Ters takınca konum nasıl daha net oluyor onu da anlamadım.

İlk öğrenimde çok zor olmuyor belkide. Faceit 2.3k puan var. sorun yaşamıyorum ama mikrofon arka tarafta kalması artık canımı sıkmaya başladı. Tek sorunum sağ sol muhabbeti onun haricinde mono stereo gibi şeylerde sorunum yok

Hocam ses kanallarını tersine çevirmek lazım o zaman. ChatGPT şu programı ve ayarları önerdi:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250211-145607_ChatGPT.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 55
Oyuna girince defaulta dönüyor
Hocam ChatGPT çok güzel yöntemler öneriyor ama buraya sayfa sayfa copy paste yapmak istemiyorum.
"CS2 oyununda ses kanallarını nasıl tersine çevirebilirim." Şeklinde komut kullanabilirsin. APO için oyun bunu engellemişse onu bypass etme yöntemleri de sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…