falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 741 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Rankimi açmıştım son zamanlarda zaman bulamadığımdan giremedim. Dün baktim rank. Gözükmüyordu ama seçkin bölmesinde vardı madalya gelir mi?
Rankimi açmıştım son zamanlarda zaman bulamadığımdan giremedim. Dün baktim rank. Gözükmüyordu ama seçkin bölmesinde vardı madalya gelir mi?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.873 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 falxxx dedi: Rankimi açmıştım son zamanlarda zaman bulamadığımdan giremedim. Dün baktim rank. Gözükmüyordu ama seçkin bölmesinde vardı madalya gelir mi? Genişletmek için tıkla... Rankınızın açık olması gerekiyor.
falxxx dedi: Rankimi açmıştım son zamanlarda zaman bulamadığımdan giremedim. Dün baktim rank. Gözükmüyordu ama seçkin bölmesinde vardı madalya gelir mi? Genişletmek için tıkla... Rankınızın açık olması gerekiyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.532 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 En az 25 Premier maç kazanman ve sezon bitmeden önce aktif derecenin olması gerekiyor, sezon sonunda madalya alabilmen için. Eğer sezon bitmeden önce derecenin süresi dolmuşsa, muhtemelen alamayacaksın.
En az 25 Premier maç kazanman ve sezon bitmeden önce aktif derecenin olması gerekiyor, sezon sonunda madalya alabilmen için. Eğer sezon bitmeden önce derecenin süresi dolmuşsa, muhtemelen alamayacaksın.