emirku Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Böyle bir özellik CS:GO'da varmış sanırım ama CS2'de yapmayı bulamadım. Bir türlü yardımcı olabilir misiniz? Yeşil renk bazı yerlerde hiç gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2023
Böyle bir özellik CS:GO'da varmış sanırım ama CS2'de yapmayı bulamadım. Bir türlü yardımcı olabilir misiniz? Yeşil renk bazı yerlerde hiç gözükmüyor.
Tuysuzlerrentacar Decapat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 534 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #2 Crosshair renginizi değiştirdiğinizde otomatik olarak o da değişir. Belki bir defa çık-gir yapmanız gerekebilir.
Crosshair renginizi değiştirdiğinizde otomatik olarak o da değişir. Belki bir defa çık-gir yapmanız gerekebilir.
R Rain1 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 477 13 Aralık 2023 #3 Benim crosshair yeşil ve SG 553 ile AUG silahında yine bu şekilde yeşil duruyor.
emirku Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 Tuysuzlerrentacar dedi: Crosshair renginizi değiştirdiğinizde otomatik olarak o da değişir. Belki bir defa çık-gir yapmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Crosshair'ı uzun zamandır mavi renkte kullanıyorum ama yine de yeşil. Sanırım CS2'de yok anlayamadım.
Tuysuzlerrentacar dedi: Crosshair renginizi değiştirdiğinizde otomatik olarak o da değişir. Belki bir defa çık-gir yapmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam Crosshair'ı uzun zamandır mavi renkte kullanıyorum ama yine de yeşil. Sanırım CS2'de yok anlayamadım.