CS2 silah içindeki pahalı sticker nerede satılır?

syss12

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Celeron N4000 1.10 Ghz
4 Gb 2133 Mhz Ram
64 Gb ssd
Intel uhd 600
Elime bir görevde kullanilmiş Deagle Bronz Deko geldi ve niko | katowice 2019 sticker var içinde. Ben bu skini silah ve sticker fiyatı birlikte hangi sitelere satabilirim?

@syss12, bu arada bahsi geçen sticker o kadar pahalı değil. Fiyatına baktım, $5 civarında piyasası var. ByNoGame sitesine bakmayı deneyebilirsiniz, site komisyonunu da unutmayın. Stickerlerin silaha o kadar etkisi yok, az buçuk etkisi olur. Önemli olan skinin kendisi. Silahın değeri $2 ise sırf stickeri için o silaha $10 değer biçemezsin mesela. Alan olmaz.

Yarı fiyatına gider diyorsun o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
@syss12, silahın değeri Steam pazarında ne kadar? Ona baktınız mı?

Hocam bu dediğinize katılmıyorum sadece stickerlar için servet dökenler var.Titan holo,IBUYPOWER vs.

@Laveria fredy, sizin o dediğiniz yapıştırılmamış stickerlere servet dökenler var. Yapıştırılmış stickeri kim ne yapsın? Arkadaşın pahalı dediği sticker de 5 dolar bu arada.

Uğraştığınıza değmez bu arada, kullanın gitsin. Çünkü bunun site komisyonu da olacak.

Hocam bu dediğinize katılmıyorum sadece stickerlar için servet dökenler var.Titan holo,IBUYPOWER vs.
Bu dediğiniz stickerlar Katowice 2014 ve yapıştırılmamış olması lazım. Yapıştırılırsa değeri yarı fiyatına filan düşüyor. Konudaki sticker pahalı filan değil. Ondan dolayı skin fiyatını etkilemez.

Bu konudaki stickerı kastetmemiştim.Yinede değer katar skine.

@Laveria fredy, değer katmaz demiyorum ama gidip de 1 dolarlık skini 500 ya da 600 katı daha fazla fiyatından satamaz, o kadar etkilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…