CS2 simge durumuna küçülüyor

alper.kacar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-e0000 (2V8Z4AV)
AMD Ryzen 5 5600H
NVIDIA GeForce 3050
16 GB RAM
Meslek
Elektrik - Elektronik Mühendisi
Merhaba arkadaşlar,
CS2'de genelde oyunu açarken simge durumuna küçülüyor. Aşağıda videosunu paylaşamadım. SS atıyorum. Skype ve "Gaming Hub" açık sadece program olarak.
Oyunun simgesine tıkladığımda da sürekli masaüstüne atıyor anlık.
Sürekli denedikçe denk gelirsem oyun açılıyor.
Sistem özelliklerini de aşağıya bırakıyorum.
CPU: AMD Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics.
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3050 laptop GPU.
RAM: 16 GB.
Sürücü sürümü: 32.0.15.6636
Sürücü tarihi: 3.12.2024
DirectX sürümü: 12 (fl 12.1)
Fiziksel konum: PCI veri yolu 1, aygıt 0, işlev 0

Hocam oyunu tamamen kapatın açarken de başka bir şey yapmadan oyunun tam açılmasını bekleyin.

Oyunu tam ekran mı oynuyorsunuz değilse tam ekran yapın ek olarak Windows sürümü ve ekran kartı sürümünüzün güncel olduğunu kontrol edin.

Merhaba,

Oyunu tam ekran mı oynuyorsunuz değilse tam ekran yapın ek olarak Windows sürümü ve ekran kartı sürümünüzün güncel olduğunu kontrol edin.

Windows ve ekran kartı driverlar güncel. Hatta ne olur ne olmaz diye o gün yine güncellemiştim. Ama nafile. Oyunu tam ekran değil bu sefer pencereli tam ekran yaptım acaba çözüm olur mu?

Hocam oyunu tamamen kapatın açarken de başka bir şey yapmadan oyunun tam açılmasını bekleyin.

Hiçbir işlem yapmamama rağmen bu sorun ile karşılaşıyorum.

Reis geç gördüm KB bildiğim yöntemler driver güncelleyip tam ekran oynamaktı.

Harici ekranı ilk aldığımda 3 ay önce başladı. Sonra düzeldi bir ara. Şimdi yine başladı.
Allah'ım artık sormaktan korkuyorum 24H2 mi? Eğer öyleyse ne zaman güncellediğinizi hatırlıyor musunuz?

Oyunu tam ekran değil bu sefer pencereli tam ekran yaptım acaba çözüm olur mu?
Oyun modu tam ekrana müdahale ediyor onu bir kontrol edin.

Allah'ım artık sormaktan korkuyorum 24H2 mi? Eğer öyleyse ne zaman güncellediğinizi hatırlıyor musunuz?

Oyun modu tam ekrana müdahale ediyor onu bir kontrol edin.
Ahahah 03.12.2024 tarihinde güncelleme yapıldı. Ama ondan önce de vardı bu durum.

Tam ekranda değil pencereli tam ekran yaptım bi toplamıştı ama 3 gündür sorunsuz şekilde oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…