Ramo0621 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Sürekli editlerde gördüğüm sinematik CS 2 kliplerini nasıl bulurum? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2025
Sürekli editlerde gördüğüm sinematik CS 2 kliplerini nasıl bulurum? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.541 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 17 Haziran 2025 #2 "CS2 edit cinematic", "CS2 MONTAGE" yazdığında kullanıcılar şunu da izledi dediği yerlerde bol bol çıkabilir.
"CS2 edit cinematic", "CS2 MONTAGE" yazdığında kullanıcılar şunu da izledi dediği yerlerde bol bol çıkabilir.
Ramo0621 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Yo hayır kendi oynadığım maçlardan bahsediyorum. DeathFire dedi: "CS2 edit cinematic", "CS2 montage" yazdığında kullanıcılar şunu da izledi dediği yerlerde bol bol çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burd mesela adam kendi oynadığı maçlardan klipler koymuş.
Yo hayır kendi oynadığım maçlardan bahsediyorum. DeathFire dedi: "CS2 edit cinematic", "CS2 montage" yazdığında kullanıcılar şunu da izledi dediği yerlerde bol bol çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burd mesela adam kendi oynadığı maçlardan klipler koymuş.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.541 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 17 Haziran 2025 #4 Oyun geçmişinizi mi izlemek istiyorsunuz tam olarak anlayamadım.
Ramo0621 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #5 Oyunumun geçmişinden bu tarz sinematik klipler almak istiyorum. Bu arada öğrendim biliyorum biraz Technopat'ı gereksiz yere kullanmış oldum ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi sorunumu kendim çözdüm çözüldü başlığı alınabilir. Son düzenleme: 17 Haziran 2025
Oyunumun geçmişinden bu tarz sinematik klipler almak istiyorum. Bu arada öğrendim biliyorum biraz Technopat'ı gereksiz yere kullanmış oldum ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kendi sorunumu kendim çözdüm çözüldü başlığı alınabilir.