A ayapatience Decapat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Eskiden CS:GO'da ekranın yanları siyah bar yapılabiliyordu şimdi neden CS2 de yapılmıyor ben siyah barla oynamaya alışığım CS2'yi nasıl yanlarına siyah bar ekleyebiliriz.
Eskiden CS:GO'da ekranın yanları siyah bar yapılabiliyordu şimdi neden CS2 de yapılmıyor ben siyah barla oynamaya alışığım CS2'yi nasıl yanlarına siyah bar ekleyebiliriz.
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum.
Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum.
A ayapatience Decapat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 Ezekiell dedi: Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ezekiell dedi: Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... knk bende nvidia var ama laptop olduğu için intelinkini kullanmak zorundayım en boy oranını koru dememe rağmen cs2 de hala olmuyor
Ezekiell dedi: Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ezekiell dedi: Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... knk bende nvidia var ama laptop olduğu için intelinkini kullanmak zorundayım en boy oranını koru dememe rağmen cs2 de hala olmuyor
E Ensar_Engin Kilopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Ezekiell dedi: Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende amd var. O ayarı yapıyorum yine olmuyor.
Ezekiell dedi: Ekran kartının uygulamasından oluyor diye biliyorum. AMD programında" En Boy oranını koru"diyince ve 4:3 olunca siyah bar oluyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende amd var. O ayarı yapıyorum yine olmuyor.