CS 2 de dün girdiğimde çözünürlük değiştirdim hatırlamıyorum ne yaptığımı ama monitörümün desteklediğini biliyorum. Steam'den başlatma seçeneklerinden windowed gibi kodlar denedim. Oyunun bütün dosyalarını doğruladım ama hala simsiyah kalıyor. Ne yapmam lazım?
Kütüphaneniniz üzerinden CS 2'yi bulun bulduktan sonra sağ tıklayıp "özellikler" sekmesine tıklayın özellikler sekmesi açıldığında genel üst sekmesi altından "başlatma seçeneklerini ayarla..." butonuna tıklayalım açılan sekmedeki boş kutucuğa istediğiniz çözünürlük ayarını yazabilirsiniz. Örneğin "-w 1920 -h 1080".-w genişlik-h uzunluk. Yaptıktan sonra tamama tıklayıp oyunu tekrar açıp deneyin sorun çözülecektir.
Bende de çözünürlük veya gelişmiş görüntü ayarlarından bir değişiklik yaptığımda siyah ekran geliyor ve düzelmiyor. İmleci hareket ettirdiğimde oyunun efektleri duyuluyor, yani oyun çalışıyor ama görüntü simsiyah oluyor.