CS2 skin alımı için ByNoGame güvenilir mi?

Unknowise

Decapat
Normalde Steam üzerinden alım yapacaktım fakat sitelerde daha ucuz olduğunu gördüm, sizce sitelerden mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Steam üzerinden alım yapacaktım fakat sitelerde daha ucuz olduğunu gördüm, sizce sitelerden mi almalıyım?

ByNoGame güvenilir diye biliyorum, emin olmak isterseniz Ucuz bir skinle şansınızı deneyin, ardından istediğiniz skini alın,
Gene de Steam'den şaşmayın derim.

ByNoGame güvenilir diye biliyorum, emin olmak isterseniz Ucuz bir skinle şansınızı deneyin, ardından istediğiniz skini alın,
Gene de Steam'den şaşmayın derim.
Ben de öyle düşünüyordum ama ucuz skinlerde 1 dolar; pahalı skinlerde 3 4 dolar kadar fark oluyor.

Bynogame güvenlidir çok kez satım alım yaptım ama yine de video kaydı alabilirsiniz bir sorun olursa destekle iletişim için

O siteden onlarca skin aldım hiçbir sıkıntı olmadı. Sadece satıcılara dikkat et çünkü skinlerin teslim süreleri değişkenlik gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…