CS2 skin almak için site önerisi

628029

Decapat
Merhaba. Daha önce CS oynadım sadece maç atıp çıkıyordum artık skin al sat takas yapmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz site var mı şu ana kadar hiç skin almadım satmadım takaslamadım 0'ım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Whitemarket'ten alıyordum bir ara bakabilirsiniz güvenilir

CSFloat: Çok güzel fırsatlar denk gelebiliyor. Fiyat geçmişi ve satışların ortalaması gibi al sat yaparken önemli verileri görebiliyorsunuz. Bakiye yüklenerek alışveriş yapılması gerektiği için ben tercih etmiyorum.

DMarket: Arada güzel fırsatlar denk gelebiliyor alışveriş yaparken bakiye yükleme kısmındaki komisyonu bana fazla geldi.

Csmoney(sadece market kısmı, takas kısmı uğraşmaya değmez) alışveriş yapması kolay ve hızlı ancak aynı şekilde bakiye yükleme olayı bir tık can sıkıyor.

Skinport: Botlardan fırsat bulursanız live feed kısmında %30-40 ucuza skin bulunabiliyor onun dışında gayet güzel site. Direkt olarak kart ile alışveriş yapabiliyorsunuz ve ekranda görünen fiyat ne ise onu ödüyorsunuz. Diğer sitelerde USD bazlı çalıştığı için banka ve karta göre fiyat farkları oluşabiliyor.

Şimdiye kadar bu sitelerden sadece alış yaptım satış yapmadım. Satışlarımı Türk sitelerinde komisyonu düşük bulduğum yerlerde satıyorum ya da arkadaş çevreme satıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…