CS2 skin changer diğer hesabı yasaklatır mı?

ban yiyen oldu mu arkadaslar @2000junkies
Valve hileleri de kolay kolay banlamıyor hile açanların Steam hesabını sık sık takip ediyordum ban yiyeni görmedim skin changer da banlatmaz tahminimce.
bişey dicem şimdi bende skin changer kullanmak istiyorum alamıyorum 2 kişi kullanma ihtimalimiz varmı? @2000junkies
ürün bansız arkadaşlar, sslerim zaten aylar öncesinde mevcut hâlâ ban yok. ben kefilim tamamıyla güvenli, satın alabilirsiniz :')

eliware tek bilgisayara lisanslandığı için 2 pc ile oynayamazsınız, yine de destek bileti oluşturup sorabilirsiniz.

Arkadaşın tavsiye ettiği yazılım güven faktörünü bozuyor tek rapor yemenizde faktör kırmızı.

Arkadaşın tavsiye ettiği yazılım güven faktörünü bozuyor tek rapor yemenizde faktör kırmızı.
Çok raporlanan oyuncuların zaten güven faktörü düşer / çok raporluyorsanız da güven faktörünüz düşer. Milletin lobilerine girip raporlanmadığınız sürece hiçbir sorun yaşamazsınız. Güven faktörüm gayette yüksek, lobilerde 30+ oyuncu buluyor, bilgisayarında bulundurduğun diğer üçüncü parti yazılımları temizleyip hesapta bi süre oynamayı bırak ve tekrardan gir, güven faktörün yükselecektir.

Eyvallah. Bu arada tavsiye ettiğin hileyi yabancı bir forumda çatlatılmış halde gördüm link oluşturup dağıtıyorlar niyeyse.

Birader geçmiş olsun siz boşuna satın alıyorsunuz türk sitelerinde de paylaşılmış. Bu adamlar paste hile mi yapıyormuş?

Son düzenleme:
araştırdım fakat bulamadım cracklisini, nerede gördüğünüzü söyleyebilir misiniz acaba?

@Yuuki

Son düzenleme:
O farklı bir ürün geçen yıla ait, şu an bahsettiğimiz ürünün cr4cki bulunmamakta.

araştırdım fakat bulamadım cracklisini, nerede gördüğünüzü söyleyebilir misiniz acaba?

@Yuuki
Cr4ck bulunmamakta, araştırıp görmemeniz normal bir durumdur. Üstteki arkadaşa açıkladım.

Bir kere kırmışlar benim için işi bitmiş demektir. Yeni ürünüde çatlatırlar hatta ben bunu yazarken belki de deniyorlar.

Hileci türk sitelerinde var cs2 diye aratırsan her türlü ana sayfaya çıkıyor. Arkadaş eski sürümünden bahsetmiş ama sonuç olarak, kırmışlar bu da bir gerçek ve ne kadar kalitesiz, güvensiz olduğunu gösteriyor bana. Ayrıca başka hilenin üzerinden proje yapmışlar araştırdığım forumda söylentiler öyleydi bu ne kadar doğru bilmiyorum. Ben hiçbir hileyi kötülemem ama türk hilelerini asla satın almam.

Son düzenleme:
Hocam gamesense (skeet - CS2 ve CSGO'nun en iyi ürünü) bile kırıldı sen ne anlatıyorsun bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez, bahsettiğin konu da 1 yıl önceki bir şey, onu geçtim oyunlar bile kırılıyor. GTA 5, RDR2 bile kırıldı fakat kötü bir oyun mu yani şimdi? bu kafa yapısından çıkın artık.

Ek olarak şu anda eliwareyi kullanıyorum ve uzun süredir de banlanmadım, konu benim için bitmiştir. Gayet kaliteli.

Son düzenleme:
selam skinler diğer oyuncular tarafından görülüyor mu yoksa sadece kendimiz mi görüyoruz ?"

Çoğu hile değişiklik gösterebilir bazıları vardır yaptığınız değişikleri başkalarının partisine katılıp onların ana menüsün de göstermez. Diğer paralı hilelerin özelliği aynı yazılımı kullandığınız için takım arkadaşınız veya karşınıza gelen rakip oyuncu sizin envanterinizi görebilir. Sizde onunkileri görürsünüz sadece siz ve o diğer oyuncular hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…