Free hilede kullanıcılar arası skinler maç içerisinde gözükmez, kasa açma vs. yok, almamaya karar verdiysen ne yapabilirim? Ben kendi deneyimlerimi aktardım, almak veya almamak senin elinde kimseyi de zorlamıyorum dostum. AK Troller gibisin aynı.
Free hilede kullanıcılar arası skinler maç içerisinde gözükmez, kasa açma vs. yok, almamaya karar verdiysen ne yapabilirim? Ben kendi deneyimlerimi aktardım, almak veya almamak senin elinde kimseyi de zorlamıyorum dostum. AK Troller gibisin aynı.
Bütün hileler gösterir kankam, VMP'li olduğu için trojan göstermesi normal, crack koruması programı. Fatality loaderini virustotal'e at mesela kaç tane virüs göstercek gözünle gör
Bütün hileler gösterir kankam, Vmp'li olduğu için trojan göstermesi normal, crack koruması programı. Fatality loaderini VirusTotal'e at mesela kaç tane virüs göstercek gözünle gör