A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz Steam bugün dolara geçecekti yarın oldu. Benim de Steam bakiyemde 26 TL var. Bana skin önerir misiniz? Envanterim:https://steamcommunity.com/profiles/76561199277664794/
Arkadaşlar biliyorsunuz Steam bugün dolara geçecekti yarın oldu. Benim de Steam bakiyemde 26 TL var. Bana skin önerir misiniz? Envanterim:https://steamcommunity.com/profiles/76561199277664794/
Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 20 Kasım 2023 #2 Hatıra skinleri seviyor musun? Ucuz fiyata güzel altın stickerli skinler alabiliyorsunuz.
nsulce7 Picopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #3 Steam'deki pazar sistemi zaten Güncel kura göre ayarlanıyor acele etmenize gerek yok
meeee Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 515 20 Kasım 2023 #4 Steam'in dolara geçmesinin bir önemi yok alacak olduğun skinlerin falan fiyatı aynı kalacak.
nsulce7 Picopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #5 Ama illa şimdi almak istiyorsanız 55TL yapıp AWP exoskeleton (Battle scared) almanı öneririm gayet güzel desen Ya da TradeUpSpy - Profit from CS2 trade ups. Trade up Calculator and much more! bu siteden gidip desen bakabilirsiniz.
Ama illa şimdi almak istiyorsanız 55TL yapıp AWP exoskeleton (Battle scared) almanı öneririm gayet güzel desen Ya da TradeUpSpy - Profit from CS2 trade ups. Trade up Calculator and much more! bu siteden gidip desen bakabilirsiniz.
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #6 Karusd dedi: Hatıra skinleri seviyor musun? Ucuz fiyata güzel altın stickerli skinler alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor?
Karusd dedi: Hatıra skinleri seviyor musun? Ucuz fiyata güzel altın stickerli skinler alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor?
Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #7 Steam'in dolara geçmesiyle pazar değişime uğramayacak çünkü pazar global olması nedeni güncel dolara göre ayarlı.
Steam'in dolara geçmesiyle pazar değişime uğramayacak çünkü pazar global olması nedeni güncel dolara göre ayarlı.
nsulce7 Picopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #8 Aykanpower dedi: Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... Üzerinde altın standart stickerlar ve trade uplarda kullanılamıyor
Aykanpower dedi: Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... Üzerinde altın standart stickerlar ve trade uplarda kullanılamıyor
Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #9 Aykanpower dedi: Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... Trade uplarda kullanamıyorsun. Onun dışında normal skin
Aykanpower dedi: Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... Trade uplarda kullanamıyorsun. Onun dışında normal skin
MythLemon Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 54 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek oto tamirci 20 Kasım 2023 #10 Aykanpower dedi: Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... takas yaparken kullanamazsın.
Aykanpower dedi: Hatıra olunca ne değişiyor ki? Biliyorum e-spor'da düşürülmüş oluryor ama ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... takas yaparken kullanamazsın.