A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #11 MythLemon dedi: takas yaparken kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Emperor1 dedi: Trade uplarda kullanamıyorsun. Onun dışında normal skin Genişletmek için tıkla... nsulce7 dedi: Üzerinde altın standart stickerlar ve trade uplarda kullanılamıyor Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil. Emperor1 dedi: Steam'in dolara geçmesiyle pazar değişime uğramayacak çünkü pazar global olması nedeni güncel dolara göre ayarlı. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ancak bazı skinlerin fiyatı biraz oynayabilir gibi veya ben yanlış biliyorum yinede şimdi almak istiyorum.
MythLemon dedi: takas yaparken kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Emperor1 dedi: Trade uplarda kullanamıyorsun. Onun dışında normal skin Genişletmek için tıkla... nsulce7 dedi: Üzerinde altın standart stickerlar ve trade uplarda kullanılamıyor Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil. Emperor1 dedi: Steam'in dolara geçmesiyle pazar değişime uğramayacak çünkü pazar global olması nedeni güncel dolara göre ayarlı. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ancak bazı skinlerin fiyatı biraz oynayabilir gibi veya ben yanlış biliyorum yinede şimdi almak istiyorum.
nsulce7 Picopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #12 Aykanpower dedi: Sıkıntı değil. Biliyorum ancak bazı skinlerin fiyatı biraz oynayabilir gibi veya ben yanlış biliyorum yine de şimdi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız şu an da CS itemleri gereksiz fiyat düşüşünde Aykanpower dedi: Sıkıntı değil. Biliyorum ancak bazı skinlerin fiyatı biraz oynayabilir gibi veya ben yanlış biliyorum yinede şimdi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca envanterine bakarak ssg 08 hezeyan veya dual baretta için güzel alternatiflere bakabilirsiniz eğer oynuyorsanız
Aykanpower dedi: Sıkıntı değil. Biliyorum ancak bazı skinlerin fiyatı biraz oynayabilir gibi veya ben yanlış biliyorum yine de şimdi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısınız şu an da CS itemleri gereksiz fiyat düşüşünde Aykanpower dedi: Sıkıntı değil. Biliyorum ancak bazı skinlerin fiyatı biraz oynayabilir gibi veya ben yanlış biliyorum yinede şimdi almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayrıca envanterine bakarak ssg 08 hezeyan veya dual baretta için güzel alternatiflere bakabilirsiniz eğer oynuyorsanız
A Aykanpower Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #13 nsulce7 dedi: Haklısınız şu an da CS itemleri gereksiz fiyat düşüşünde. Ayrıca envanterine bakarak SSG 08 hezeyan veya Dual baretta için güzel alternatiflere bakabilirsiniz eğer oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Az oynuyorum Dual'i biraz oynuyorum onda da bir skin var.
nsulce7 dedi: Haklısınız şu an da CS itemleri gereksiz fiyat düşüşünde. Ayrıca envanterine bakarak SSG 08 hezeyan veya Dual baretta için güzel alternatiflere bakabilirsiniz eğer oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... Az oynuyorum Dual'i biraz oynuyorum onda da bir skin var.
nsulce7 Picopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #14 Aykanpower dedi: Arkadaşlar biliyorsunuz Steam bugün dolara geçecekti yarın oldu. Benim de Steam bakiyemde 26 TL var. Bana skin önerir misiniz? Envanterim:https://steamcommunity.com/profiles/76561199277664794/ Genişletmek için tıkla... Veya M4A1-S silahına night teror veya Mud-Spec (fazla aşınmışında) Battle scared en fazla ne kadar fazla bulursanız o kadar iyi over pay siz Aşınması artınca rengin koyuluğuda artıyor daha göze hitap ediyor
Aykanpower dedi: Arkadaşlar biliyorsunuz Steam bugün dolara geçecekti yarın oldu. Benim de Steam bakiyemde 26 TL var. Bana skin önerir misiniz? Envanterim:https://steamcommunity.com/profiles/76561199277664794/ Genişletmek için tıkla... Veya M4A1-S silahına night teror veya Mud-Spec (fazla aşınmışında) Battle scared en fazla ne kadar fazla bulursanız o kadar iyi over pay siz Aşınması artınca rengin koyuluğuda artıyor daha göze hitap ediyor