Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.366 Çözümler 6 2 Eylül 2025 #11 Lemofas dedi: kyc istemiyor csfloat. Bankana çekiyorsun direkt. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Satabiliyorsunuz ancak para çekmeye gelince KYC istiyor diye biliyorum.
Lemofas dedi: kyc istemiyor csfloat. Bankana çekiyorsun direkt. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Satabiliyorsunuz ancak para çekmeye gelince KYC istiyor diye biliyorum.
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #12 Eldrithc dedi: Emin misiniz? Satabiliyorsunuz ancak para çekmeye gelince KYC istiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır Stripe hesabınızda istiyor sadece kimlik bilginizi istiyor o da. Bankanız otomatik csfloata eklenmiş oluyor. Direkt bankaya çeke tıklıyorsunuz. Kyc nız Stripe da bulunuyor.
Eldrithc dedi: Emin misiniz? Satabiliyorsunuz ancak para çekmeye gelince KYC istiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır Stripe hesabınızda istiyor sadece kimlik bilginizi istiyor o da. Bankanız otomatik csfloata eklenmiş oluyor. Direkt bankaya çeke tıklıyorsunuz. Kyc nız Stripe da bulunuyor.