Steam CS2 skini çalındı

AlperG123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 hafta öncesinde yeni bir eldiven almıştım. Kırık diş eldivenleri | yeşim ve paraya ihtiyacım olduğu için bynoda satışa koydum. Sonra birisi bana yazdı Steam üzerinden. Merhaba ben ürünün renk durumunu merak ediyorum ona göre alacağım deyip bir site attı. Siteye baktım giriş istiyor ben giriş yapmadım güvenilir değildir diye.

Sonra o kişi takas banı var mı yok mu öğrenmem lazım dedi. Birkaç arkadaşına takas teklifi yolla dedi bende 2 arkadaşıma stiker yolladım. Ekran görüntüsü attım adam alıyorum birazdan dedi sonra bekledim ve yarım saat sonra envaterimde eldiven yoktu siteye baktım halaa ilanda takas geçmişime baktım. 0 seviye birine takas edilmiş adamın yazdığı hesaptan farklı.

Şaşırdım ne yapacağımı bilemedim olan parama oldu ihtiyacım vardı. Bunun bir geri dönüşü olur mu eğer yoksada bu adamları sizin yardımınızla banlasak takas banı falan olsa oda değerlendirmese eldiveni çok sevinirim. Yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum.
Steam Community :: Dynasy Baranov eldiveni alan hesağ
Steam Community :: Rey ana hesap

Son düzenleme:
Korkarım yapabileceğin bir şey yok Steam politikaları gereği tüm takas yöntemi oyuncunun kendi sorumluluğuna bıraktı eldiveni almanın tek yolu adamın gerçek ismini bulup yaşadığı ülkede dolandırıcılık davası açmak olacaktır ki bu durumda kanıtlayacak kanıtlara ihtiyacın var ki elinde var geri alman buna bağlı.

Bizim grupta bir abi vardı 750 dolarlık envanteri cukkaladilar

üzüldüm, fakat anlamadım nasıl aldılar. siteye tıkladıgında mı gitti acaba

üzüldüm, fakat anlamadım nasıl aldılar. siteye tıkladıgında mı gitti acaba
yüksek ihtimal veya arkadaşıma takası mobilden onaylarken adamın onayıda onayladım ama geçmişte yok bende anlayamadım

Fena oltaya gelmişsiniz. Steam'de genelde kaybedilen veya çalınan itemler uzerinde bir şey yapilamiyor diye biliyorum.

Üzüldüm, fakat anlamadım nasıl aldılar. Siteye tıkladıgında mı gitti acaba

Linke tıklayınca gidiyor hiçbir şey yapmasa bile adamı biraz oyaliyorlar eğer şansı varsa o süre içerisinde güvendiğin bir hesaba veya birine aktar yoksa geçmiş olsun. Site çerezleri sayesinde bir trojan atıyorlar oda şifreleri yolluyor karşı bilgisayara ve hoop cukka

14 dolara bilet al şuan çok kazançlı 14 doları oyundan arkadaşım şuan 220 dolarlık skin çıkardı.

API keyin var mıydı?
2 faktöriyel doğrulamayi bile aşıyorlar adamlar tuhaf bir şekilde hiçbir şey fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…