CS2 skini satıp sitede katlamayı denemeli miyim?

Eymen AYDAY

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Yaklaşık 1 aydır csgoskins sitesini kullanıyorum ve 500'ün üzerinde harcama yapmışımdır. Çoğunlukla kazandırdı ama son 3 gündür kaybettim. (Önceden kar ettiğim skinlerden dolayı hala kardayım) bugün yine 100 TL attım siteye ve kasa savaşı yaptım. 220 TL'ye kadar çıkardım fakat sonra skinleri kaybettim. Yarın çok severek kullandığım StatTrak USP-S Kabuk skininin takas ve pazara konulması açılıyor. Bu skini de siteden katlamıştım. Sizce yarın skini siteye yükleyip katlamayı denemeli miyim yoksa envanterde mi dursun ya da Steam pazarı üzerinden satıp başka skin mi almalıyım? (Skin 7.27 dolar Steam pazarda satınca 6.33 dolar kalıyor)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-08 192237.png
    142,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Csgo oynamayi seviyorsan satma derim bence yoksa csgo üzerinden az da olsa gelir elde etmek istiyorsan kendine güveniyorsan katla

Elinizde skin varken onu da kaybetmeyin riske değmez bence.

Kaybedince umursamayacağınız bir değer ise deneyin, ben bu USP ile katlayıp Black lotus M4A1s çekmiştim.

Kaybedince umursamayacağınız bir değer ise deneyin, ben bu USP ile katlayıp Black lotus M4A1s çekmiştim.
Hocam kaybetsem biraz koyar gibi geçen 350Tl bir m4 skini vardı sitedeki çer çöp skinleri katlayarak çıkartmıştım, 2 katını katlamayı denedim Legion Of Anubis Ak-47 alıcaktım kazanırsam (20 dolar) %44 şansla ucu ucuna kaybettim yine kaybedersem diye korkuyorum

Upgrade yerine case Battle atın. Upgrade de site her türlü kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…