T Tears Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 123 10 Mayıs 2025 #11 Attıkları sahte linke tıklamışsınız. Steam çalınan skinleri geri vermiyor maalesef.
burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #12 Tears dedi: Attıkları sahte linke tıklamışsınız. Steam çalınan skinleri geri vermiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Gerçek arkadaşım attığım takasın ve adama giden takasın sslerini attım belki bir umut diye de işte
Tears dedi: Attıkları sahte linke tıklamışsınız. Steam çalınan skinleri geri vermiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Gerçek arkadaşım attığım takasın ve adama giden takasın sslerini attım belki bir umut diye de işte
T Tears Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 123 10 Mayıs 2025 #13 burkie dedi: Gerçek arkadaşım attığım takasın ve adama giden takasın SS'lerini attım belki bir umut diye de işte Genişletmek için tıkla... FACEIT de hesap canlılığı için birine takas gönderme vs. gibi bir durum yok hocam. O açılan sayfa sahte.
burkie dedi: Gerçek arkadaşım attığım takasın ve adama giden takasın SS'lerini attım belki bir umut diye de işte Genişletmek için tıkla... FACEIT de hesap canlılığı için birine takas gönderme vs. gibi bir durum yok hocam. O açılan sayfa sahte.
burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #14 Tears dedi: FACEIT de hesap canlılığı için birine takas gönderme vs. gibi bir durum yok hocam. O açılan sayfa sahte. Genişletmek için tıkla... Hesabım girmemişler yetkilendirilmiş aygıtlara baktım ve evet faceitta canlılık yokmuş.
Tears dedi: FACEIT de hesap canlılığı için birine takas gönderme vs. gibi bir durum yok hocam. O açılan sayfa sahte. Genişletmek için tıkla... Hesabım girmemişler yetkilendirilmiş aygıtlara baktım ve evet faceitta canlılık yokmuş.
T Tears Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 123 10 Mayıs 2025 #15 burkie dedi: Hesabım girmemişler yetkilendirilmiş aygıtlara baktım ve evet faceitta canlılık yokmuş. Genişletmek için tıkla... API keyi dolandırıcılığı da olabilir. Bu linkte api key varsa kaldırın.
burkie dedi: Hesabım girmemişler yetkilendirilmiş aygıtlara baktım ve evet faceitta canlılık yokmuş. Genişletmek için tıkla... API keyi dolandırıcılığı da olabilir. Bu linkte api key varsa kaldırın.
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.350 Çözümler 71 10 Mayıs 2025 #16 Arkadaşınıza denemek için 500 dolarlık tüm envanterinizi mi attınız ?
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #17 @burkie, tam tamına 22 bin TL. 22 bin TL'yi bir damacana su keser ancak. Geçmiş olsun.
burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #18 Tears dedi: API keyi dolandırıcılığı da olabilir. Bu linkte api key varsa kaldırın. Genişletmek için tıkla... Boş orası Akira.exe dedi: Arkadaşınıza denemek için 500 dolarlık tüm envanterinizi mi attınız ? Genişletmek için tıkla... Denemek için değildi ya
Tears dedi: API keyi dolandırıcılığı da olabilir. Bu linkte api key varsa kaldırın. Genişletmek için tıkla... Boş orası Akira.exe dedi: Arkadaşınıza denemek için 500 dolarlık tüm envanterinizi mi attınız ? Genişletmek için tıkla... Denemek için değildi ya
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #19 580 dolarlık skinlerimi çaldırsam ben de oturur ağlardım kötü olmuş gerçekten. En azından bir daha böyle işlere girmemiş olursun.
580 dolarlık skinlerimi çaldırsam ben de oturur ağlardım kötü olmuş gerçekten. En azından bir daha böyle işlere girmemiş olursun.
SaviorAngel666 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #20 Şu oyunlara gelmeyin artık tanımadığınız hiçbir linke kimseye güvenmeyin sene kaç olmuş hala bu gibi sorun yaşayanlar var şaka gibi kusura bakmayın ama sizin hatanız geçmiş olsun nediyeyim.
Şu oyunlara gelmeyin artık tanımadığınız hiçbir linke kimseye güvenmeyin sene kaç olmuş hala bu gibi sorun yaşayanlar var şaka gibi kusura bakmayın ama sizin hatanız geçmiş olsun nediyeyim.